Legkésőbb mikor mutatja ki a terhességet egy 25-ös
érzékenységű teszt?
11/20 A kérdező kommentje:
Megpróbálok most belenyugodni, hogy nem jött össze. Bár nehéz.
Annyira nem mindegy, hogy reggeli a vizelet vagy napközbeni. Főleg ha sok folyadékot iszol. Vagy olyan a veséd mint a férjemnek, nem tudom néha hogy marad benne elég folyadék, éjjel is többször felkel pisilni.
A másik gondolatom pedig az, hogy nekem az összes PMS jelentkezett, amikor babás lettem. Majd elmúltak és mégsem volt menzesz.
2016. szept. 5. 11:27
13/20 A kérdező kommentje:
Tudom, csak azért aggaszt a PMS, mert nem a "nem várt" óta van, hanem most. Igen, ilyesmire gondolok én is, hogy valahogy a vese működéssel van összefüggésben, én is egyfolytában járom a WC-t ahogy írod. (Szerintem ennél is kb. 20 perccel előtte voltam) Hát, ha még aktuális lesz, próbálok egyet pár nap múlva és szigorúan reggel!
14/20 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hátha érdekes lehet:
7 dpo-n 11 mm-es méhnyálkahártyát mért az orvos.
Sajnos azóta is negatív a teszt. Hamarosan megyek dokihoz, de addig is ötletelek, fogalmam sincs, mi lehet ez... most a 35. ciklusnapomon vagyok. Nincs ötletetek, mi ez?
Szia. Nekem 5 napja késik, minden tesztem negatív. Lehet baba, mert annak idején a kisfiammal még a labor vizeletvizsgàlatom is negatív volt. Pedig akkor màr 5hetes kismama voltam. Csak rà két hétre az uh-n talàltàk meg a ma màr kilenc éves kisfiam. Szerintem nem szabad csüggedni. Tegnap a dokim azt mondta, hogy 1hét múlva csináljak még egy tesztet. Meglàtjuk,. :)
2016. szept. 7. 19:44
Irok egy sztorit. Ismerősömnek egyik honapban megjött a mensie, de furcsa volt neki, mert nem görcsölt ahogy szokott (amugy mennyiségre is jo volt neki). Következő honapban nem jött meg. Teszt negativ. 2 hete késett még mindig negativ. Kért időpontot a dokihoz, 1 hét mulvára kapott. Az nap amikor ment reggel csinált egy tesztet, hogy a dokinak pontosat tudjon mutatni. Láss csodát halvány pozitiv lett a teszt. Elment dokihoz és akkor mondta neki a doki, hogy 12 hetes terhes.
2016. szept. 7. 22:45
17/20 A kérdező kommentje:
hát, nem merek bízni benne. De egy kis reményt most mégis adtatok
Na voltál orvosnál kedves kérdezö?? Drukkolok neked nagyon :)
2016. szept. 8. 16:56
Kedves kérdező... Drukkolok én is nagyon. Olyan hülyének érzem magam, hogy 2 gyermekes anyukaként én sem tudom, hogy babát várok vagy sem. 6 napja vàrom a mensit, de semmi. A hasam feszül, a cicim tegnap elkezdett fàjdogàlni, de hiàba tesztelek az meg totàlis negatív :(
2016. szept. 8. 20:32
20/20 A kérdező kommentje:
Megjött azóta. Ez a ciklus számomra érthetetlen, most már rejtély is marad. Úgy tűnik ez is megdőlt, hogy a luteális fázis 14-16 nap körül van, mert nekem most biztos, hogy több volt... Azóta a hőm is lement 36.6-ra (már kezdtem azt hinni, hogy végig hőemelkedésem van és azt értelmezem félre,de nem)
Én is próbáltam már midenbe kapaszkodni,ahogy sokan mások ilyenkor: külföldi oldalakat is átnézni, stb... de arra jutottam, hogy ha a teszt negatív és olyan időben negatív amikor már biztos, hogy pozitívnak kéne lennie baba esetén, akkor el kell fogadni, hogy tényleg nincs.
Kapcsolódó kérdések: