Legkésőbb mikor mutatja ki a terhességet egy 25-ös érzékenységű teszt?
még egy kérdés eszembe jutott: tudja-e esetleg valaki, hogy a vérben lévő hcg szint, hogyan viszonyul a vizeletben lévőhöz?
Mert találtam egy ilyen táblázatot, de gondolom ez a vérben lévőt jelenti:
Ha tényleg akkor volt ovud, akkor már ki kellene mutatnia a tesztnek. Nekem már menzesz esedékessége előtt is pozitív lett a 25-ös. Úgy kb. 12 dpo-n.
Biztos, hogy volt ovud?
Igen, biztos volt ovum. Hő alapján tudom. Az időpontját is tudom, hogy 13-14 ciklusnap körül volt. (Most is fent van a hőm, bár ez tudom, hogy nem jelent sokat, mert nekem csak akkor esik le, mikor már megjött)
Van már egy gyerekem, nála 12. dpo-n halvány, de egyértelmű pozitív...(mondjuk az reggeli teszt volt) Így én is tudom, hogy "kéne" mutatnia, :( csak nem értem, hogy miért húzódik így el a ciklus 2. fele. (Most kezdtünk el próbálkozni, szabályos 27-28 napos ciklusaim vannak évek óta... Most meg ez 33! napos már. Teljesen tanácstalan vagyok most)
Szia!
Sajnos nem tudok mást hozzá szólni, csak hogy teljesen ugyanebben a cipőben járok...
Első terhességemnél extra korán kimutatta a teszt, most orvos által meghatározott peteérésemhez képest több, mint három hete volt ovum, és egy negatív tesztem lett, illetve utoljára egy nagyon nagyon halvány pozitív, de az is lehet hogy csak szemkáprázás. :)
Nem értem, ha volt peteérés,menzesz hol van...
Kíváncsi vagyok, hogy alakul nálunk!
Drukkkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!