Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A beágyazódásos vérzés együttl...

A beágyazódásos vérzés együttléttöl számolva mikor jelentkezhet?

Figyelt kérdés
Ma hajnalban mikor wc-re mentem picit vérfoltos volt a bugyim,mintha készülődött volna megjönni.Betettem egy betétet de semmi.Furàn fàjdogàl a hasam,puffadok ...lehet baba?! A ciklusom össze vissza van(gyógyszer miatt) így ahhoz nem lehet viszonyítani
2016. szept. 4. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Együttléttől számítva 7-10 nap.
2016. szept. 4. 23:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Jól írja az első, csak ovulációra vonatkozik, nem együttlétre.

Nekem 9. dpon volt.

2016. szept. 5. 07:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Na de ha nincs ovuláció, akkor nincs beágyazódási vérzés sem. Vagy rosszul gondolom? Nyilván sikeres együttlétre gondoltam a válaszomban.
2016. szept. 5. 08:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor is ovutól kell számolni, és nem az együttléttől. Mert ovukor lehet teherbe esni, és nem feltétlenül az együttlét napján. A sikeres együttlét is az ovu napján válhat sikeressé...
2016. szept. 5. 08:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Ameddig élnek a spermiumok ovuláció előtt 3 nappal is pont olyan sikeres lehet az együttlét, mint ovu napján. A beágyazódás 7-10 nap mindkét esetben ovu után, viszont előbbi esetben ez 10-13 nap együttlét után, ha onnan számolsz. Utóbbi esetben 7-10. Ezért nem érdemes együttléttől számolni.
2016. szept. 5. 09:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Így van. Arról nem beszélve, hogy sokan aktív nemi életet élnek, pl. minden napos a szex, nem csak héten egyszer, és akkor melyik együttléttől számolja?
2016. szept. 5. 09:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát, én nem számolnám sehonnan. Ha valakinek nincs közti vérzése soha, mint pl. nekem, akkor nagyjából egyértelmű ha beágyazódási vérzés van, ami egyébként ritka dolognak számít és a válaszaitok alapján úgy látom, hogy nagyjából a következő nemvárt menzeszig bármikor bekövetkezhet, ha valakinek normál ciklusa van és nem hosszabb az átlagosnál.
2016. szept. 5. 11:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem rendszeres a ciklusom és ma hajnalba volt egy kis barnázásom.. Azóta semmi. Még 12nap a köv.menszeszig. Szoval elöbb lehetett peteérésem mint a naptár szerint. Ja és nekem sincs soha két menszes között vérzés se vérfolt se barnázás semmi :) reménykedem, hogy baba lesz.
2016. szept. 5. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!