Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Intenzív együttléttől vérzés?

Intenzív együttléttől vérzés?

Figyelt kérdés

Kedden este elég intenzív éjszakám volt ..és ma délutánra rémülettel tapasztaltam h vérezgetek..

De csak ilyen alvadt vérszerű.. viszont még csak egy hete múlt el a ciklusom ..

kérlek segítsetek megvagyok ijedve ..

mitől lehet ez ? :(

Még annyi h gyakran visszatérő kismedence és petefészek gyulladásosom szokott lenni ..de csak ritkán szedek gyógyszert..

Fogamzásgátlót pedig bő egy éve egyáltalán nem.

Mi lehet az oka ??

Írjatok lényszíves,

köszönöm!!!

2011. jún. 17. 23:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajnos a petefészek gyulladás nálad valszínű krónikus. Mivel állandó gyulladásban vagy, és intenzív volt a szex, akkor lehet vérezgetés. De a szakorvost se hanyagold. Cickafarktea sokat segíthet a krónikus nőgyógyászati problémádon.
2011. jún. 17. 23:18
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigieket .. a cickafark teát igyam v fürödjek is benne ?

Más házi praktika esetleg ? kicsit félek ..és remélem nincs gond amint tudok megyek nődokihoz ..

Akinek volt ilyen az is írjon tapasztalatot !!

KÖSZÖNÖM,

ja és a modortalanok kíméljek !

2011. jún. 17. 23:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Miért, látsz itt modortalant? Kicsit gáz, hogy segítséget kérsz, és eleve feltételezed, hogy valaki modortalan lesz, holott még senki nem bántott. NA mindegy.

Nem akarlak elkeseríteni, de ezen kívül még egy csomó minden esélyes, a gyulladásodon kívül a legesélyesebb pl. a méhszájseb. De az is lehet, hogy egyszerűen csak megsérült a nyálkahártya. Doki tényleg jól jönne.

2011. jún. 17. 23:28
 4/8 A kérdező kommentje:

az első ,már kiszedték a moderátorok de elég alpári stílusban adta elő magát..és arra reflektáltam ..

csak h érthető legyen .

Am köszönöm a segítséget!!

2011. jún. 17. 23:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Mennyire vérzel?
2011. jún. 18. 09:50
 6/8 A kérdező kommentje:
nem nagyon és alvadtszerűű..csak megvagyok ijedve eléggé ..
2011. jún. 18. 12:29
 7/8 anonim válasza:

Szerintem, ha ilyen problémád van, menj el nőgyógyászhoz, és ő minden kérdésedre válaszol.

Nekem szülés után voltak gondjaim, elmentem dokihoz, és mondta méhszájseb. Előtte égett, csipett, folyás is volt, most komolyan mondom, egy beavatkozás után, és pár hét kenegetéssel, nincs semmi bajom.

2011. júl. 18. 11:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is vérezgetett néha együttlét után, és kiderült hogy méhszájsebem van. Egyéb gond nincs vele, de megszüntetjük:) Emellett gyulladások is lehetnek, szerintem egy sima intenzív éjszakától nem szabadna vérezni. És hidd el, nagyon is elengedtem a fantáziám, amikor intenzívre gondoltam;)
2012. máj. 4. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!