Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalatokra lennék kiváncs...

Tapasztalatokra lennék kiváncsi, volt valakinek ilyen a hőgörbéje? (ma van a 48 CN és a 13 DPO, késői peteérés, negatív tesztek). És mégis terhes volt?

Figyelt kérdés

2 éve próbálkozunk, idei évben 26-36 naposak a ciklusaim. Múlt hónapban volt egy halvány pozi tesztem 20. DPO-n jött meg, orvos szerint spontán vetélés és most meg ez van, nagyon csúnya hőgörbe. Az elején még csináltam OVU teszteket de sehol nem volt pozi, arra gondoltam, hogy ebbe a hónapba nem lesz pete érésem aztán a program behúzta a 35.CN-on. Tünetek teljesen mások mint a múlt hónapban, most nem feszül a mell csak a mellbimbó nőtt meg a duplájára, pár napja amikor én a beágyazódásra gondoltam 4 napig reggeli sőt esti hányinger, 4 napja folyamatosan fel vagyok puffadva és 5-6xszor eszem egy nap, eddig jo ha 3x ettem.

Tisztába vagyok vele sőt jártam is már úgy h csak beképzeltem a tüneteket de olyan bosszantó, hogy 2 éve nem sikerül, hozzáteszem minden vizsgálaton túl vagyunk, műtétem is volt és az orvos azt mondta minden rendbe. Azota munkahelyet váltottam, kiegyensúlyozott életet élek, abszult nem stresszes és mégse akar összejönni, aki hasonló cipőbe jár az megérti.

[link]

2016. szept. 3. 08:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hát csajok mindenki köztük én is tévedtem szerencsére, nem anovus ciklus, simán késői peteérés :) tegnap meg ma is hajvány pozi teszt :))))
2016. szept. 13. 07:06
 12/18 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ezt olvasni! Gratulálok! Kívánom hogy minden rendben legyen!
2016. szept. 13. 09:37
 13/18 anonim ***** válasza:
43cn-on volt ovu?
2016. szept. 13. 11:18
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen hát remélem minden oké lesz mert ma barnáztam, renélem nem lesz belőle több...

A 45.napon volt ovu.

2016. szept. 13. 12:40
 15/18 A kérdező kommentje:
Legalábbis a fertility a 45.napra húzta be egy frissítés után.
2016. szept. 13. 12:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Barnázás miatt szedj Rutascorbint és pihenj amennyit tudsz!Drukkolok!
2016. szept. 13. 13:18
 17/18 nikol0511 válasza:
Kedves kérdező megkérdezhetem mi lett a vége?lett baba?
2016. nov. 6. 15:58
 18/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Nem, sajnos azóta se sikerült. 2 kémiai terhességen volt tavaly. Idén orvost váltottam aki megállapította, hogy PCOS vagyok. Cisztákat talált a petefészekbe. Az Inofolicot ajánlotta, amit már 2 hónapja iszom. Egyenlőre abba segített, hogy lerövidítette 36-ról 33-ra a ciklusomat. Rövidebb és gyengébb a menzeszem, viszont 2 hónapja nem volt ovulációm. 2 hete elkezdtem E vitamint szedni ami segitett is mert 9 nappal ezelőtt volt ovum ujra 😊 Jókor is voltunk együtt ugyh megint bizakodom hátha ebbe a hónapba összejön. Már 3 éve próbálkozunk.
2017. aug. 25. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!