Tapasztalatokra lennék kiváncsi, volt valakinek ilyen a hőgörbéje? (ma van a 48 CN és a 13 DPO, késői peteérés, negatív tesztek). És mégis terhes volt?
2 éve próbálkozunk, idei évben 26-36 naposak a ciklusaim. Múlt hónapban volt egy halvány pozi tesztem 20. DPO-n jött meg, orvos szerint spontán vetélés és most meg ez van, nagyon csúnya hőgörbe. Az elején még csináltam OVU teszteket de sehol nem volt pozi, arra gondoltam, hogy ebbe a hónapba nem lesz pete érésem aztán a program behúzta a 35.CN-on. Tünetek teljesen mások mint a múlt hónapban, most nem feszül a mell csak a mellbimbó nőtt meg a duplájára, pár napja amikor én a beágyazódásra gondoltam 4 napig reggeli sőt esti hányinger, 4 napja folyamatosan fel vagyok puffadva és 5-6xszor eszem egy nap, eddig jo ha 3x ettem.
Tisztába vagyok vele sőt jártam is már úgy h csak beképzeltem a tüneteket de olyan bosszantó, hogy 2 éve nem sikerül, hozzáteszem minden vizsgálaton túl vagyunk, műtétem is volt és az orvos azt mondta minden rendbe. Azota munkahelyet váltottam, kiegyensúlyozott életet élek, abszult nem stresszes és mégse akar összejönni, aki hasonló cipőbe jár az megérti.
Köszönöm szépen hát remélem minden oké lesz mert ma barnáztam, renélem nem lesz belőle több...
A 45.napon volt ovu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!