A férfiak tényleg nem értik, miért olyan fontos egy nőnek, hogy anya legyen?
En ezt cafolnam, ugy, mint nehany korabbi valaszado.
En no vagyok, ennek ellenere sokaig nem ereztem, hogy gyermeket szeretnek. Amikor a volt parom felhozta a temat (ferfikent), akkor meg a gondolattol es borsodzott a hatam, pedig 4 eves kapcsolat volt es minden megvolt, ami a csaladalapitashoz szukseges volt. Megis hirtelen volt 10 kifogasom, hogy miert korai. A baj az volt, hogy nem alltam ra keszen, leglabbis nem mellette. Akkor vilagosodtam meg, nem akartam az o idejet sem huzni, igy szakitottunk.
Eleg hamar megismerkedtem a (kesobbi) ferjemmel, erdekes volt, mert kb fel eve voltunk egyutt, amikor eloszor felvetette a dolgot elmeleti szinten es en teljesen maskepp reagaltam, mint az elozo kapcsolatomban. Elmeleti szinten ugyan, de mar el tudtam volna kepzelni. Kesobb (nem csak elmeletben) ismet o hozamodott elo a temaval, hogy mi lenne ha gyermeket vallalnank. Pedig ferfi es a korabbi kapcsolataiban o sem erezte a csaladallapitas szukseget. Akkor, mellette mar nekem is tetszett a gondolat nagyon is, eveken belul lett is 2 gyermekunk, igy tiz ev utan szeretnenk meg egyet.
Nekem a volt baratom teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy ferjhez megyek es gyerek is lesz, addig beszeltunk neha, azota nem hajlando, mert nem ertette, hogy vele 4 ev utan miert voltam elutasito, mert mondtam nemet a gyerekre es a hazassagra is, masfel evvel kesobb pedig boldogan ferjhez mentem es szultem is.
En ezek alapjan azt mondanam, hogy az esetek nagy reszeben akkor nem akarja ezt az egyik fel, ha a kapcsolattal valami gond van. Esetleg tudatalatt nem biztos benne, hogy a masik az igazi, valamit nem erez 100%-osnak. (Feltetelezve, hogy mas kizaro ok, anyagi, lakhatas, munka, eletkor, stb nincs.)
Ezt a reszt mar atbeszeltetek? 100% biztos vagy benne, hogy a parod nem akar meg gyereket egyeb ok miatt, vagy esetleg toled nem akar gyereket?
Tudom, nehez es fajo tema, de jobb lenne tisztazni es nem lopni egymas idejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!