Akik voltak már terhesek mik a tapasztalataik/véleményeik ezek alapján?
Átlagosan 31 napos a ciklusom. Ma vagyok a 36. napon, negatívat teszteltem délelőtt X-epillel. Viszont kb 2 hete minden nap napközben hányingerem van, kb 4x volt mellfeszülésem/érzékenységem is. Legutóbbi menzim júl 28-tól volt kb 5-6 naposak szoktak lenni. Az előbb sorolt tünetek nem jellemzőek rám menzi előtt. Ezen kívül fáj a derekam, bár az szokott mielőtt megjön is. Júl 5, 8, 10, 16-án voltunk együtt férjemmel. Nem szoktam érezni mikor van peteérésem, próbálkozunk amikor jól esik. Első baba projekten vagyunk, május óta. :)
27/L
AUG 5, 8, 10, 16
5+ 14=19-én pozitìv teszt +4 nappal 23.
8+ 14=22-én pozitìv teszt +4=26.
10+14=24-én pozitìv teszt +4=28.
16+14=30-àn pozitìv teszt +4=3.
A beàgyazódàs 7-12 nap + 2 nap és kimutatható a hcg, ami a terhestüneteket is okozza, de nyilvàn erős koncentràció okozza az erős tüneteket.
A teszt együttlét utàni 14. napon màr pozitìv, kis késéssel 14+4 napon azaz a 18. napon 100% hogy pozitìv.
Azaz akàrhogy nézzük 18-19én neked az égegyadta vilàgon semmilyen tüneted nem lehetett. Mert legkoràbban is kb ezekben a napokban vagy egy- két napja akkor történt az ÖTÖDIKEI együttlétből az esetleges beàgyazódàs.
De még csak múlt héten sem lehetett tüneted,mert akkor a tesztnek is pozitìvnak kellene màr lennie.
Remélem ìgy érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!