Akik Budapesten a II. számú Szülészeti Klinikán szültek, mik a tapasztalataik? Milyen az ellátás? Jó a kórház? Biztonságos?
En ott szultem es 80km-ertutaztam minden vizsgalatert es oda is fekudtem be mindketszer es az orvosom is ott van. A mai napig oda jarok ha bajom van pedig a helyi korhaztol kb 5perces gyalogos setara lakom.
Szerintem ezzel mindent elmondtam.
Nem mondom hogy 5csillagos hilton hotel. Vannsk hianyossagok. Deen meg voltam mindennel elegedve. Az orvosommal is (Dr.Borzsonyi Balazs) szulesznommel is(Domotor Margit)
Mindkettojuket nagyon szeretem. A masodik terhessegemnel a kislany 23.heten ugy dontott jonni akar!!! Sokaig kuzdottunk de sikeresen visdzatartottak.
A szobak olyanok amilyenek, bunko noverek mindenhol vannak igy ott is...
De nekem ezzel sem volt bajom.
De ez decemberben volt. Azota attelepitettek a klinikat a szemeszeti klinikara. Hogy ott milyenek a korulmenyek most...szerintem kaosz.de nem tudok errol nyilatkozni.
A regi epuletben a szuloszoba is jo volt. Itt nemtudom.
Elso vagyok:)
A masodik kommentelo leirta amit akartam;))))
Csak nyugi:)
Én is ott szültem tavaly novemberben. És én is ott szeretném a következőt is :-)
Nekünk volt fogadott orvosunk, de szülésznőnk nem, de mégis olyan kedvesek voltak, segítőkészek, nagyon jó kezekben éreztem magamat. Férjem is végig velem lehetett a beérkezéstől kezdve. Nálunk úgy volt, hogy felvettek a vajúdó szobába, de mivel még nem volt meg a kellő tágulat, ezért óránként vizsgáltak. Amikor az ügyeletes doki mondta, hogy hohó, irány a szülőszoba akkor hívták ők a dokimat. De ezt előtte így is beszéltük meg.
De csak hogy ne ömlengjek had írjak néhány negatívumot, én fönt voltam 1 ágyas szobában, vagyis egy emelettel feljebb mint az újszülött osztály, s 3x ragadtam be a liftben, abból egyszer a kisfiammal, ami elég ilyesztő volt.
Vigyél be magaddal pelenkát, popsitörlőt, popsikrémet. Ruhát ők adnak, minden nap újat. De nálam azért volt body+rugi, és jól is jött amikor az első pelenkázásnál össze vissza pisilt mindent :-)
Drukkolok Neked, könnyű szülést aztán jó babázást kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!