Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik Budapesten a II. számú...

Akik Budapesten a II. számú Szülészeti Klinikán szültek, mik a tapasztalataik? Milyen az ellátás? Jó a kórház? Biztonságos?

Figyelt kérdés

2013. aug. 19. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:

En ott szultem es 80km-ertutaztam minden vizsgalatert es oda is fekudtem be mindketszer es az orvosom is ott van. A mai napig oda jarok ha bajom van pedig a helyi korhaztol kb 5perces gyalogos setara lakom.

Szerintem ezzel mindent elmondtam.

Nem mondom hogy 5csillagos hilton hotel. Vannsk hianyossagok. Deen meg voltam mindennel elegedve. Az orvosommal is (Dr.Borzsonyi Balazs) szulesznommel is(Domotor Margit)

Mindkettojuket nagyon szeretem. A masodik terhessegemnel a kislany 23.heten ugy dontott jonni akar!!! Sokaig kuzdottunk de sikeresen visdzatartottak.

A szobak olyanok amilyenek, bunko noverek mindenhol vannak igy ott is...

De nekem ezzel sem volt bajom.

De ez decemberben volt. Azota attelepitettek a klinikat a szemeszeti klinikara. Hogy ott milyenek a korulmenyek most...szerintem kaosz.de nem tudok errol nyilatkozni.

A regi epuletben a szuloszoba is jo volt. Itt nemtudom.

2013. aug. 19. 13:15
 2/8 anonim ***** válasza:
De ha barmi kerdesed van irj nyugodtan segitek amiben tudok.
2013. aug. 19. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 2011-ben szültem ott a második gyermekemet sürgősségi császárral, még a felújítás előtt. Volt fogadott dokim ott, de minden olyan villámgyorsan történt, hogy az ügyletes operált. Nagyon profi teammunkát láttam, az örzőben is nagyon figyeltek rám, a gyermekágyason is mindenki kedves, határozott és segítőkész volt. Minden nap mindkét orvosom rámnézett, a babám is maximális figyelmet és törődést kapott, és a többiek is ugyanígy. Nem privát szobában voltam. Minden szoba rooming-in, nekem ez tetszik, az első gyereknél is így volt. Éjszakára nyugodtan beviheted a csecsemőosztályra, ha aggódsz, vagy nem tudsz pihenni, vagy bármi...Nem mondanám, hogy szép a hely, és jó a kaja, de ez egy kórház én ennek nem tulajdonítok jelentőséget. Akiknek nem ment a szoptatás, azok kérhettek és kaptak segítséget, sőt akár a pelenkázáshoz is.:) Szóval nagyon emberi és igen, biztonságos. Főleg, hogy nem csődülhetnek be a látogatók az osztályra, ezt nagyon szigorúan veszik. Ha lenne harmadik, ott szülnék újra.
2013. aug. 19. 22:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugtattatok! Én is ott fogok szülni szeptemberben, első baba és még nem tudom mi hogyan működik. Ha "rám jön a szülés" akkor bemegyek és ilyenkor a betegfelvételnél közlöm h szülni fogok? És értesítik az orvosom? Ezek hogyan működnek?
2013. aug. 20. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Elvileg igen, de előtte megvizsgálnak, hogy tényleg szülsz-e és akkor hívják, ha komoly. De én felhívtam már otthon, mielőtt indultunk, de mivel nagyon gyors volt, nem ért be, ezt meg is mondta, ezért felhívta ő a szülőszobát, és az ügyeletes főorvost, szóval engem már vártak a bejáratnál...megnéztek, 5 perc múlva a műtőben voltam. Én nagyon hálás vagyok nekik.
2013. aug. 20. 17:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Elso vagyok:)

A masodik kommentelo leirta amit akartam;))))

Csak nyugi:)

2013. aug. 21. 07:33
 7/8 anonim ***** válasza:
En december 3-ra vagyok kiirva. Szintén Sote 2. A tömő utcsrol annyit tudok a dokimtol ,hogy a kortermek kisebb férőhelyesek. 3-4 szemely van egy szobában. Viszont a zuhanyzok wc-k nincsenek a szobakhoz.Azok a folyosókon vannak.
2013. aug. 21. 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is ott szültem tavaly novemberben. És én is ott szeretném a következőt is :-)

Nekünk volt fogadott orvosunk, de szülésznőnk nem, de mégis olyan kedvesek voltak, segítőkészek, nagyon jó kezekben éreztem magamat. Férjem is végig velem lehetett a beérkezéstől kezdve. Nálunk úgy volt, hogy felvettek a vajúdó szobába, de mivel még nem volt meg a kellő tágulat, ezért óránként vizsgáltak. Amikor az ügyeletes doki mondta, hogy hohó, irány a szülőszoba akkor hívták ők a dokimat. De ezt előtte így is beszéltük meg.

De csak hogy ne ömlengjek had írjak néhány negatívumot, én fönt voltam 1 ágyas szobában, vagyis egy emelettel feljebb mint az újszülött osztály, s 3x ragadtam be a liftben, abból egyszer a kisfiammal, ami elég ilyesztő volt.

Vigyél be magaddal pelenkát, popsitörlőt, popsikrémet. Ruhát ők adnak, minden nap újat. De nálam azért volt body+rugi, és jól is jött amikor az első pelenkázásnál össze vissza pisilt mindent :-)

Drukkolok Neked, könnyű szülést aztán jó babázást kívánok!!

2013. aug. 21. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!