Timcsa80 kérdése:
Facell kazettás teszt halvány pozitív vagy szellemcsík?
Figyelt kérdés
2016. szept. 2. 11:32
11/26 anonim válasza:
Szerintem is halvany pozi :) Majd irj kerdezo,hogy mi lett! Nagyon drukkolok Neked!
12/26 A kérdező kommentje:
Sajnos a ma reggeli teszt negatív lett. Pedig már kezdtem bizakodni.😕
2016. szept. 3. 06:56
13/26 anonim válasza:
Nem baj.Lehet még baba.(ma is feküdjetek le és akkor több az esély!)Felraknád a mai tesztet?kérlek
14/26 A kérdező kommentje:
Inszemes vagyok pontosan tudom mikor volt peteérésem (17napja). Úgyhogy max az élvezetért csináljuk 😆 De aranyos vagy. Mai tesztem:
2016. szept. 3. 10:32
15/26 anonim válasza:
Én látok valamit.Drukkolok azért.(Én azért(tapasztaltból mondom)szexelnék nem baj miko volt ovud)Sok pihi gyümi,zöldség és víz.Terhes lehetsz.Én ezzel a módszerrel lettem terhes.Sok sikert!!!
16/26 A kérdező kommentje:
Sajnos el kezdett megjönni. Holnapra biztos totál megjön. Hát ennyi 😢
2016. szept. 4. 18:40
18/26 A kérdező kommentje:
Én is sajnálom. Persze megjött. Jön a 3. inszem. Mondjuk unom már kicsit. De talán majd most. Szóval az eredeti kérdésre a válasz az hogy nem volt pozitív, de szerintem azért durva az ilyen szellemcsík. Senkinek se kívánom. Na üdv mindenkinek. Írok majd 3 hét múlva.
2016. szept. 5. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!