Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezer százalék a terhesség?

Ezer százalék a terhesség?

Figyelt kérdés
Ma együtt voltunk a párommal és belém élvezett, minden belém ment azután pedig legalább 20 percen keresztül gyertyában álltam azután pedig kifolyt a sperma pisiléskor. Szerintetek tuti biztos a terhesség? Szeretnénk nagyon!
2016. szept. 1. 20:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
Hát ha ez ennyire egyszerű lenne hogy 20 perc gyertyaállás és hipp-hopp ezer százalék a terhesség akkor ki az az állat aki ehelyett belevágna egy jó hosszadalmas és drága lombik programba?
2016. szept. 1. 22:09
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

A többiek leírták, amit gondolok, ezt átlapozzuk, jó?

Ha szeretnéd elősegíteni a terhességet, akkor első lépésként jó, ha tisztában vagy azzal, hogy egész hónapban kb. 12 órád van, amikor a petesejt meg tud termékenyülni. A spermák viszont 2-3 napig biztos, hogy életképesek, ha stramm katonái vannak a párodnak, akkor akár egy hétig is tudnak várakozni a petevezetékben.

Vagyis: a legjobb esélyed akkor van, ha minden második nap szexeltek Nem naponta, mert a spermák minőségén javít, ha a párod kicsit "rápihen". Így, tök mindegy, mikor van peteérésed, biztos, hogy lesz bevetésre kész sperma a megtermékenyítéshez.

Ezen kívül mással rásegíteni teljesen felesleges, de ha mindenképpen szeretnéd, akkor két dolgot vessetek be. Az egyik, egy pohárka vörösbor szex előtt. Segít ellazulni, nem azon kattogtok, hogy most gyereket csináltok. Másrészt javítja az altesti vérbőséget, ami pl. a beágyazódás környékén tud segíteni.

A másik dologban is segít: hogy legyen egy nagy orgazmusod! Tudományosan bizonyított, hogy segít kiszabadítani az érett petesejtet, hogy jókor legyen jó helyen, illetve a spermákat is segíti előrehaladni, magyarán jobb esélyed van a terhességre.

Azt sem árt tudni, hogy a párok többsége 3-4 hónap alatt ér célba, ritka, akinek első hónapban sikerül, és ha egy éven belül nem jön a baba, akkor érdemes dokit felkeresni, hogy gond van.

Megelőzve a következő kérdést: terhességi tesztet akkor csinálj, ha legalább 2-3 napja késik a vérzésed. Előtte tök felesleges, csak pénzkidobás minden hónapban ellőni 3-4 tesztet, hogy kiderüljön, hogy nem vagy terhes, meg azon tépelődj, hogy most van csík, csak halvány, vagy nincs.

2016. szept. 2. 05:34
 13/19 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló köszönöm szépen a normális válaszodat legalább van aki még rendes ember!:)
2016. szept. 2. 08:31
 14/19 anonim ***** válasza:
Hogy lenne már tuti biztos??Én már gyertyának éreztem magam annyi ilyen bohócságot csináltam és 7 éve nem jön össze.Ha egészséges vagy akkor nem kell sem gyertya,sem fejtetőn állnod,de ha van valami gond akkor pöröghetsz is akár a fejeden akkor sem sikerül.Nagyon az elején lehetsz a próbálkozásban,én is ilyen kis naivan kezdtem.De sok sikert kívánok!
2016. szept. 2. 08:56
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Más is normális válaszokat adna, ha nem kérdeztél volna orbitális butaságot. Vagy legalábbis a kérdést normálisabban fogalmazod meg, nem ilyen 15 éves tudatlan tinilány-stílusban. Tudod: amilyen az adj'Isten, olyan a fogadj'Isten...

2016. szept. 2. 08:58
 16/19 A kérdező kommentje:
Szerintem normálisan leírtam a kérdést! 25/N
2016. szept. 2. 09:07
 17/19 anonim ***** válasza:

Minden együttlét után egyből mentem pisilni, mégis első hónapban terhes lettem.

Én hapsitól hallottam, hogy a felesége csinálja ezt és már marhára elege van, hogy hozzá sem lehet szólni ilyenkor az asszonyhoz, teljesen elveszett az intimitás.

2016. szept. 2. 09:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem en is normalisan leirtam, hogy nem gertyazni kell hanem petesejt meg sperium es azok megfelelo idobeni talalkozasa… ha ez neked ertelmetlen valasz akkor ala szolgalja! 👏
2016. szept. 2. 12:21
 19/19 anonim ***** válasza:

A gyertyaállás egy sìk hulye kitaláciò.

Minden honapban 20% az eselye ha jokor vagytok egyutt.

Ennyi. Nem tudod sokkal novelni. Max E vitamin vagy gravida stb...

2016. szept. 2. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!