Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki hány évesen esett teherbe?

Ki hány évesen esett teherbe?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, a párom 30. 3. éve vagyunk együtt, ebből szinte ugyanennyit egyutt is laktunk. Dolgozunk mindketten, szerintem átlag felett keresünk. Terveztük már egy ideje a babát, és most össze is jött :) viszont a testvéreim(még csak ők tudják) azt mondják, hogy bőven várhattam volna még 3-4 évet, most inkább még élni kellene... Kicsit rosszul esik, hogy így fogadták a baba hírét, hisz mi nagyon örülünk. Nektek mi a véleményetek? Abszolut felkészülve érzem magamat a feladatra, mindig is fiatalon szerettem volna anyuka lenni, amit ők tudnak is. Ugyanakkor bánt, hogy ez a véleményük.
2016. aug. 31. 07:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
58%
29 az első, 34 a második, 38 a harmadik. A legkönnyebb terhesség a harmadik volt.
2016. aug. 31. 08:43
 12/30 anonim ***** válasza:
67%
33 és 35 évesen lettem terhes, mindkétszer tervezett módon, a második hónapban összejöttek. Felesleges általánosítani, hogy fiatalon könnyebb, meg 30 felett milyen borzasztó. Semmi bajom nem volt egyik terhesség alatt se, a kicsinél émelyegtem egy pár hétig, de jéghideg citromos vízzel elmúlasztható volt. Most egy kolléganőm terhes 35 évesen, saját bevallása szerint semmiben nem korlátozza a korábbi életéhez képest, nem viseli nehezebben, mintha 10 évvel fiatalabb lenne. Én se vállaltam volna 22 évesen gyereket, még a felsőoktatásban tanultam. Ti tudjátok, de val.szeg az én reakcióm is az lenne, hogy még ráértél volna. Az átlag feletti keresetet gyes-gyed alatt elfelejtheted, gyerek(ek) mellett meg az átlag feletti kereseted is kevés lesz.
2016. aug. 31. 08:51
 13/30 anonim ***** válasza:
43%

25 évesen estem teherbe, két hónappal a 26. születésnapom előtt szültem meg. Most fogom tölteni a 28-at és másfél hete teszteltem újra pozitívat :)

Gratulálok neked a babához :)

2016. aug. 31. 08:55
 14/30 anonim ***** válasza:
58%

22,32,33.

Szerintem csak az tudja eldönteni,hogy mikor "jobb" szülni,aki szült huszon és harminc évesen is.

Sokkal jobb huszonévesen szülni és babàzni, az ember rugalmasabb, lazàbb. Sajàt magamon veszem észre mennyire merev lettem, pedig a nagyfiam miatt azért sok a kompromisszum, és rengeteg helyre kell menni. Ahogy làtom az ismerősökön, ők is ìgy vannak, csak a legtöbbjüknek harminciksz évesen jött az első baba ìgy nincs összehasonlìtàsi alapjuk.

A terhesség lefolyàsa nem korfüggő, nekem volt 21 évesen vetélésem, 31 évesen meg feküdnöm kellett szülésig fenyegető koraszülés miatt, az utolsó terhességemmelmeg minden rendben volt.

Annyival jobb 30 felett babàzni,hogy több tapasztalattal kifinomultabb a problémamegoldó képessége az embernek.

2016. aug. 31. 09:30
 15/30 anonim ***** válasza:
88%
22 éves vagyok párom 25 idén májusban teszteltem pozitívat. Lassan 2 éve vagyunk együtt és 10 hónap próbálkozás után sikerült a baba. Januárra várjuk a babócát aki eddig még nem mutatta meg magát ;)
2016. aug. 31. 09:30
 16/30 anonim ***** válasza:
80%
Én 22 éves vagyok, két hónapja volt az esküvőnk, és már nagyon rajta vagyunk a baba témán! Én ezt az életkort ideálisnak érzem, stabil munkahelyem, diplomám van. Hitelmentes lakásban lakunk, autó is van, férjem munkája is stabil. Szerintem kár lenne várni, hiszen mindketten ezt akarjuk :)
2016. aug. 31. 10:23
 17/30 anonim ***** válasza:
69%
23 évesen lettem terhes, 2héttel 24.szülinapom után szültem és 1év házasság után :)
2016. aug. 31. 10:26
 18/30 anonim ***** válasza:
73%
22évesen szültem az elsőt 24leszek mire jön a második. 31hkm
2016. aug. 31. 11:15
 19/30 anonim ***** válasza:
58%
22majdnem 23evesen estem teherbe. 3ev egyuttlet utan, 1ev ebbol hazassag
2016. aug. 31. 11:32
 20/30 anonim ***** válasza:
53%
Januárra várom a babát, addigra leszek 22. :) semmi pénzért nem változtatnék a dolgokon. :) Nem kell foglalkozni senkivel. Tudod.. Ha van sapka az a baj, ha nincs akkor az.
2016. aug. 31. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!