Az esedékes menstruáció előtt mennyi idővel képek kimutatni a teszt a terhességet?
Figyelt kérdés
Másodikán kellene megjöjjön, de elég sűrűn késik és most is egy hosszú úton voltam, így még valószínűbb h késik. Szóval elméletileg van még 4 nap, de gyakorlatilag lehet 8 is. X-epil tesztem van. Mi a tapasztalatotok vele kapcsolatban?2016. aug. 29. 18:21
1/6 Vivcsoo válasza:
elvileg 3-4 nappal előtte már kimutatja, de ez mindenkinél más
2/6 anonim válasza:
Ciklushossz és fogantatàs függő.
28 napos àtlagos ciklusnàl 14.napi fogamzàssal a kimaradt napjàn vagy előtte max 2 nappal. De inkàbb utàna egy-két nappal a biztos.
Tehàt a "gyanús" együttlét utàn 14 nappal mond biztosat a teszt vagy még később. Àltalàban.
3/6 anonim válasza:
A fogantatás pillanatától függ. Az esélyes babagyártástól számított 12-14. napon lehet tesztelni. De szerintem tereld el a gondolatod, ne foglalkozz vele, hogy gyorsabban teljenek a napok, mert lehet ha most tesztelsz negatív lesz de mégis van baba és csak fölös stresszt okoznál magadnak. Nemvárt előtt általában 2 nappal kimutatja 28-29 napos ciklusban, feltéve, ha középidőben fogant és nem később. Ha előbb fogant a teszt hamarabb kimutatja de ezt nehéz eltalálni.
4/6 anonim válasza:
Ha akkor tesztelsz amikorra elvileg meg kéne jönnie, akkor már biztonsággal kimutatja. Másodikán már nyugodtan tesztelhetsz. Nekem x-epil kimutatta. 10.-ére vártam, nem jött, másnap teszt, és jól látható csíkom volt.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, mennek a zöld kezek :)
Utolsó mensitől számolva 14. napon volt h akció végén lecsúszott a gumi (bár a vége épp kint volt), és a 19. napon nem védekeztünk egyáltalán. Nincs még tervben a baba, de ha így alakul nem bánjuk. És már megöl a kíváncsiság :)
2016. aug. 29. 19:09
6/6 anonim válasza:
Menzesz előtt nem igazán érdemes tesztelni
Kivéve ha pontos a ciklusod és napra pontosan lehet tudni mikor van peteérés.. Amúgy menzi előtt 2-4 nappal mát lehet halvány pozitív a teszt... 21+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!