Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek is gátolhatja a...

Szerintetek is gátolhatja a teherbeesést a nyál?

Figyelt kérdés
Több helyen is olvastam, hogy a síkosító, de még a nyál is rontja a spermák mozgékonyságát, nem tudnak olyan gyorsan haladni. Én viszont nem szívesen hagynám ki az orális szexet, szerintem jó dolog. Mi a véleményetek?

2016. aug. 29. 14:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
nem.
2016. aug. 29. 14:19
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem semmi köze a nyálnak.. Mi ugyan úgy szexeltünk nem változtattunk semmin.. 10 hónapot vártunk rá és sikerült a baba. Nem kell rá görcsölni ennyire. 21 hkm
2016. aug. 29. 14:33
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Nem akadalyozza
2016. aug. 29. 14:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Én aztán nem görcsölök semmin, vannak ennél jóval komolyabb gondjaim, gyerek jön ha akar, csak egyszerűen érdekel. 10 hó talán nem is olyan kevés idő, lehet, hogy nyál nélkül 1 hó alatt terhes lettél volna :)
2016. aug. 29. 15:33
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

Vezezsd mar le, hogy hogyan akadályozza!

1) nem belül nyal; 2) nem képez "eltüntethetetlen" bevonatot a másik félen sem = addig nyálas míg be nem dugja...

Akkor mi akadályoz mit?

2016. aug. 29. 16:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Minden cikkben, ami a síkosító-teherbeesés összefüggéseiről szól, benne van, hogy a nyál is akadályozza. Szerintem is hülyeség amúgy. De jó lenne ha írna valaki, aki mondjuk síkosítóval esett teherbe.
2016. aug. 29. 16:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Aki kellően még van nyálazva, annak nem kell síkosító. ;)

Ne használj olyat, ami spermicid hatású. A sima síkosító nem fogja akadályozni a terhességet.

2016. aug. 29. 16:59
 8/11 anonim ***** válasza:
56%
Kedves kérdező volt olyan is hogy nem volt orál és mégse jött a baba egyébként ne okoskodj már hogy pont azért nem estem teherbe mert kinyal a párom.... Egészséges pároknak 1 éven belül össze jön a baba.. és egy jó tanács NE hidd el az összes szarságot akit netem olvasol mert általában a fele sem igaz. Az hogy azt írtam hogy úgyan úgy szexeltünk nem azért nem volt orális szex mert épp ilyen hülyeség miatt paráztunk hanem így jött ki a lépés... A legyeg hogy 1 éven belül fogant a baba és minden rendben van 21 hkm
2016. aug. 29. 17:30
 9/11 A kérdező kommentje:
8 szerintem nyugodj le, azért az tényleg durva, ha valaki egy ilyen kérdésen ennyire fel tudja húzni magát, ártasz vele a gyereknek. A szmájli meg ugye tudod mit jelent? Mert az is ott volt a válaszom mögött. Nem kell ám minden kérdésnél csinálni a parádét, főleg úgy, hogy te szóltál be először, bár gondolom észre sem vetted.
2016. aug. 29. 17:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Vannak teherbeesest segito sikositok.

Mi azt hasznaltuk normalis helyett , gondolva az csak nem akadalyozza.

:) nemis akadalyozta. Bar sztem nemis segitette.:)

2016. aug. 29. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!