Van értelme "normális" mensi után tesztelni?
5 napot késett a mensim,normális mennyiségű volt,2 napos! (3 napig szokott tartani)De élénkszínű,normális mennyiségű.Pénteken múlt el a mesim,de a melleim fájnak és rettentő fáradt vagyok még mindig!
Hormonjaim nem lehetnek rosszak, mert volt vizsgálatom és minden rendben!
(Babát tervezünk)
De mivel megjött,így nem sok értelme van a tesztnek igaz?
Tesztelsz egyet, max 500 Ft-od ugrik, de legalább megnyugszol...
Egyébként az nem baj, hogy csak 2-3 napos a menzeszed?
gyanakodtak rá, hogy valami nem jó a hormonokkal, ezért teljes labor és hormonvizsgálat is volt4
Hüvelyi ultrahang minden!
De semmi rendellenességet nem találtak!
Mindig 30. napra jön meg! Nekem mensi első napján már el szokott múlni a mellfájdalom.
Nem a pénz miatt óckodok a teszt elvégzése miatt,de annyi de annyi tegatív tesztet csináltam már, mert a nemvárt napján mindig csináltam (persze pontosan megjött)hátha sikerült! De soha :(
Az is lehet, hogy magamba beszélem,nagyon nehéz elfogadni a tényt hol nem jön össze :(
Biztos teszteltél az öt napos késés alatt is, nyilván negatívakat. Szóval szerintem semmi értelme most is tesztelni. Írtad, voltál UH-n, az a ciklusod melyik időszakában volt? Méhnyálkahártya-vastagságot nem mértek? Lehet, hogy annak a vékonyságával van a baj, emiatt lehet ilyen rövid a mensid. Ami önmagában nem baj, de ha babát szeretnél, akkor a vékony nyálkahártya nem jó.
De ez csak találgatás, tipp a részemről. Lehet, hogy a rövid mensid mellett amúgy minden rendben, de esetleg ezen a téren tovább tudsz menni, ha továbbra se jön a baba. Egyébként hány hormonális vérvételen voltál, a ciklusod melyik napján (napjain) küldött el a doki?
Nagyon igazad van, teszteltem és negatív lett!
Igen egyszer utaltak a méhnyálkahártya vastagságra! Azt írták az átlagosnál vékonyabb! Nem értettem, rákérdeztem és azt mondta a doki ezzel nem kell foglalkozni! :(
Hormonvizsgálat a ciklusom elején és a végén is volt! Pontosan már nem tudom melyik nap. De azt mondták minden oké! Még pajzsmirigy vizsgálatra is elküldtek, ott is rendben volt minden.
Sok volt a köztes vérzésem, azt mondták ha előfordul majd mégegyszer megcsinálják az egészségügyi kaparást. De a legutolsó ciklusomban nem volt. (egyenlőre úgy néz ki elmúlt)
9 hónapja próbálkozunk.
A vékony méhnyálkahártyára lehet szedni valami vitamint?
Köszönöm a segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!