Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha rossz let a (D) vitamin...

Ha rossz let a (D) vitamin szintem akkor így sikerülhet teherbe esnem?

Figyelt kérdés
38 éves vagyok és most döntöttünk úgy a férjemel hogy jöhet a baba.voltam teljes vér kép vizsgálaton és D vitamin szintet is néztek külön sajnos nem lett jó. Ez számomra mit jelent? Akadályozza a teherbe esést? Köszönöm.
2016. aug. 29. 11:43
 1/3 VeDi84 ***** válasza:

Szia!

Mennyire lett rossz az eredmény? Ha nagyon, szerintem beszélj a nőgyógyászoddal a pótlásról. Addigis kezd el szendi napi 2000NE-t. Sokra nem mész vele ugyan, hiszen ha nagyon alacsony a D-vitamin szinted, akkor jóval magasabb dózis kell.

Én 50,3 értékre (ref.: <50: hiány, 50-75: elégtelen, >75 megfelelő) kaptam tavaly júliusban/augusztusban heti 30.000NE-t 6 héten keresztül. Ezután 86,1 lett az értékem.

Mindenképp konzultálj orvossal!

Sok sikert a babához!

2016. aug. 29. 12:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze, hogy sikerulhet. 50 korul volt az enyem es sikerult teherbe esnem
2016. aug. 29. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Szedj vitamint.
2016. aug. 30. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!