Pozitív lett a tesztem, halványan. Attól még lehet, hgogy nincs baba?
Figyelt kérdés
Gabriellel teszteltem. Felhívtam a dokimat, mert egy kicsit rózsaszines vérzésem van. Azt mondta pihenjek, meg holnap vigyek hozzá egy reggeli tesztet. Hétvégén két napig véreztem. Azt mondta, ha halvány a teszt, akkor nem biztos, hogy baba! Akkor mi? A múlt héten is + volt, de akkor még halványabban! Kicsit kivagyok!2008. okt. 1. 13:23
1/5 anonim válasza:
A pozitív az pozitív. Mióta késett?
2/5 anonim válasza:
attól, hogy halvány attól még lehet baba. lehet, hogy csak nem akarta hogy beleéld magad bár ilyenről még nem hallottam, nyugodj meg és tesztelj reggel remélem szerencsével jársz.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem késett. Hamarabb jött meg, és csak két napig volt meg. A teszt előtte és utána is + volt! Nem volt se darabos, se sok.
2008. okt. 1. 13:34
4/5 anonim válasza:
hát ha előtte és utánna is 3 akkor ott már van valami
5/5 anonim válasza:
bocs +at akartam a 3helyett,
az előző válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!