Ha a golya a házunk felett átrepül akkor az mit jelent? Tényleg azt hogy baba várható? Jaj még annyit hogy a cigi neheziti a teherbe esést?
mikor kisfiam született 2 éve akor volt egy golyánk aki mindig erre ment.
most várjuk a kistesot és megint itt van a golyánk :) de tavaly is járt erre, akkor meg a szomszédba lett baba :)
nemtudom igaz lehet e , de felénk ez egy jo golya :)de persze lehet ez csak merő véletlen, mert jo a béka és egyéb finomságok forrása a kertünkben és a hátunk mögött lévő telken :)
a cigivel kapcsolatos kérdésedre meg nem tudok reagálni, én nem cigizek. :)
gÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓlya.
hosszú Ó.
egyébként pedig ja. azt jelenti.
ezt nem gondoltad komolyan, ugye?!
mi ez az utolso három hozzászolás?????????????? na akkor itt fel is vetődik h ki is a bunkó. és mindenki nézzem magába. kedves utolso három- csak elmondanám nektek h ez egy népi hiedelem, ha nem tudnátok.
ja egyébként az első válaszolo vagyok :) és képzeld én pl nem tulajdonitok neki nagy jelentőséget, de ugy volt ahogy leirtam :) ja és egyébként két diplomám van - amivel nem szoktam hencegni egyáltalán - de nem kell valakit máris lebunkozni ha éppen hisz valamiben, vagy éppen feltesz egy kérdéet h megbizonyosodjon a dologrol ami épp a fejéban jár.
kedves utolso három válaszolo - titeket viszont én primitivnek tartok. épp a bunkozás és egyéb dolgok miatt.
háát kellemes napot mindenkinek.
A második vagyok,és teljes mértékben egyet értek az előttem szólóval!!!
És még annyit hozzá tennék,hogy aki nem tud értelmes válasszal előállni, az maradjon csendben,ne alacspnyítsa le a másikat a maga szintjére!!
Hihetetlenek vagytok!!!
na ha valakinek nem tetszik hogy kérdezek az menjen a budös francba ennyi
ja és másnak kültem el a privát üzit nem neked akkartam volna hanem az 5 dik nek aki azt irta hogy primitiv vok bocs
Kedves Joga van ennek joga van annak...
CSENDBEN MARADNI IS JOGOD VAN! MEGTARTANI A VÉLEMÉNYED MAGADNAK IS JOGOD VAN!!! Soroljam még mihez van jogod?!
A 2. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!