Már lassan egy hónapja késik és a másfél hete csináltam az utolsó tesztet ami negatív de közben is voltunk együtt orvoshoz pénteken megyek de már ideges vagyok nagyon mi lehet baba vagy vmi más? Közbe teherbe eshettem mert nem jött meg?
Figyelt kérdés
2008. okt. 1. 11:15
1/4 anonim válasza:
Szia!
Az én kérdésem pont alattad van! Nekem két hónapban is megjött, és ezért nem teszteltem. Viszont rosszul lettem, és elkezdtem babára gyanakodni. A tesztem nagyon halvány pozitív lett múlt héten, ma pedig egy picikét erősebb csak, úgy hogy hétvégén két napig megvolt! TEHÁT: a kb. hét hetes babámat is csak halványan mutatja a teszt!! Még nyugodtan lehetsz babás attól, hogy a teszt negatív! Nyugodj meg, pénteken minden kiderül. Kívánom, hogy nagyon boldogan gyere ki a rendelőből!! :)
2/4 A kérdező kommentje:
köszike nagyon ari vagy de neked akkor megjött közbe?
2008. okt. 1. 12:52
4/4 anonim válasza:
Volt már cisztád?Ez mindenkivel elő fordul,szülés előtt ,nekem is össze vissza jött meg,valamikor 2hónapig nemjött meg,aztán megszültem a fiamat (K.Richard Frigyest)De van amikor még mostsem jön meg.DE régen cisztám is volt.De minden jót kívánok neked,remélem nem valami gond lesz ,inkább babás legyél,csak ne beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!