Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív lett a terhességi...

Pozitív lett a terhességi tesztem! Halvány 2. csík, de erősebb, mint eddig. Tényleg terhes vagyok, vagy valami más az oka?

Figyelt kérdés
Rögtön megjelent, ahogy végig ért a vizelet. A gondom csak az, hogy hétvégén megjött, igaz csak két napig tartott. Aztán hirtelen elmúlt. A derekam most is fáj, és enyhe mensis görcseim vannak, és most megint elkezdtem barnázni. És szédülök egy kicsit. Dokihoz csak holnap tudok menni este. Ha minden igaz, akkor a babám már 7 hetes körül lehet. Nagy baj, hogy barnázok? Vagy ez nálam normális, hiszen már kétszer is megjött, mégis pozitív a tesztem.
2008. okt. 1. 11:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
köszönöm
2008. okt. 1. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!