Barátommal eggyüttvoltunk megszakítással a mensi utáni 3-dik,5-dik és 6-dik napon. Én 19 éves vagyok ő 21. Most költöztünk össze még nem tervezünk kisbabát. Nem sok esély van hogy terhes leszek vagyis nincs miért aggódnom ugye?
Ha problemaim lennek nem estem volna ketszer is teherbe. Es sejtettem, h leleszek pontozva, de nem izgat. Rengeteg alszent ember van itt, aki sosem hibazott, sosem szexelt vedekezes nelkul.:)
Es nem is zavar, az zavar h vki eletenek egy reszet pontoztatok le... oruljetek h nem kellett atèlnetek!
Utolso.. sokat tornaztunk? 20evesen NEM akartam gyereket, ezert szedtem fog.gatlot. csakhogy egyiksem valt be, hiaba szedtem helyesen, ezert ketszer terhes is voltam. De meg iskolaba jartam , nem tudtuk volna megtartani!
Mi jovore tervezzuk a gyereket.. neha megszakitassal vagyunk egyutt,foleg kozepidoben. Tudom mikor van ovum, eleg eroteljesen jelez a testem es orvos is kovette egy darabig, mert ovuteszt szerint nemvolt 2honapig. Ultrahang es orvos szerint volt.:)
"neha megszakitassal vagyunk egyutt,foleg kozepidoben. Tudom mikor van ovum, eleg eroteljesen jelez a testem"
Te is ráfáznál egy spontán peteérésre és egy pont jókor elkapott pillanatra!
Tudod nem ezzel van a gond, hogy valaki megszakításos módon közösül. Itt a gond azzal van, hogy tizenéves fiatalokról beszélünk, akik nem elég felelősségteljes, nem eléggé tapasztaltak sem a saját, sem a másik testét illetően, nagyon sok dologról halvány lila gőzük nincs, arról nem beszélve, hogy ebben a korban nem tudnának eltartani egy gyereket. Vagy legalább is segítség nélkül.
A ti életetek, amit úgy éltek, ahogy akartok. Viszont ezzel ne buzdíts fiatal és tapasztalatlan embereket ugyanerre! Mert mindenki más, minden kapcsolat más. És az, hogy nektek eddig így nem jött össze, az nem jelenti azt, hogy soha nem is fog akár így összejönni. Majd amikor a legkevésbé számítasz rá.
Sajnos az éremnek mindig két oldala van. Tehát nem elég az egyiket meglátni, csak mert te azt az egyet ismered, hanem annak is ismeretében kell lenni, hogy bizony van annak egy másik fele is!
Oke.. latom amit zarojelbe irtam, láthatatlan.
(Nem buzditani akarom a fiatalokat , es nem azt jelenti, hogy igy kell szexelnI)
De NALUNK akik AMUGYIS gyereket szeretnenek hamarosan, az mar sztem elfogadhatò!
Es ezt mar leirtam ketszer is. Es ha ugy kell lennie legyen. Jojjon a spontan peteeres stb.. vallaljuk. Mert tudjuk.
"Oke.. latom amit zarojelbe irtam, láthatatlan."
Tudod teljesen máshogy jön le, ha azt írod, hogy igen, lehetsz így is terhes, bár a mi tapasztalunk ez és ez, viszont nálunk ez egyáltalán nem jelentene gondot, mert amúgy stabil párkapcsolatban élek és amúgy is nemsokára tervezzük, ellenben veletek, akik még nagyon fiatalok vagytok és jobban tennétek, ha rendesen védekeznétek!
Minthogy lehülyézel mindenkit, hogy egyáltalán nem könnyű teherbe esni és neked sem jött még így össze!
7es,azert a ket teherbe eses -ab. Utan mar lehet,hogy lehetnek gondok,ne legyenek...
En is azoknak a táborát erositem,akik attol teherbe esnek,ha szebben neznek rajuk...elso gyerekunk ugy fogant,hogy 3 ev utan megkockaztattunk egy alkalmat vedekezes nelkul(na meg persze" hulyek" is voltunk pont kozepidoben tortent..o 6 eves), a masodikat terveztük,h akkor johet,kov. Honapban nem jott mar meg....a harmadik most van uton...szinten bekockaztattunk egy vedekezes nelkuli alkalmat a varhato mensim elott egy nappal(amugy is tervben volt 1-2even belul)...30 hetes terhes vagyok...ha valakinek nagyon nem fér bele a gyerek az eletebe en azt mondom semmilyen módon ne "kockaztasson"..egyebkent en az ovszerre eskuszom,az a legbiztosabb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!