Nagy az esély arra, hogy terhes vagyok?
Barátommal megszakítással illetve óvszerrel szexeltünk az utolsó hónapban. Többnyire hétvégente voltunk együtt. Tudom, a megszakítás nem védekezés.
4 napja késik kb, de lehet, hogy csak 2...Jele sincs annak hogy megjönne. Próbálkoztam forró fürdővel, mindennel.
Eddig vagy 5 tesztet csináltam, 2-t azután , hogy már késett, a többit előtte. Mind negatív. 25-ös tesztek voltak, hétvégén talán próbálok 10-essel is. Sajnos ha baba, akkor nem tudjuk vállalni. Igen, tudom, ha baj hogy jön a baba védekezni kéne, viszont most nem ezekre vagyok kiváncsi, hanem a kérdésre szeretnék válaszokat kapni.
1 olyan alkalom volt, úgy 3 hete, amikor nem jött ki teljesen időben, akkor vettem be eseményutánit másnap.(azután nem jött meg, pedig 2 éve is kellett egyszer, és 3 nap alatt megjött tőle)
Szia.
A legfontosabb resznel kezdem?
Akarsz valaha is gyermeket?
Ha igen felejtsd el az esemenyutanit..annal a fogamzasgatlo is jobb..
Noverem elszurta, Neki mar csak lombikkal lehet gyereke, ha azzal sikerul..
2 esemenyutani tablettat vett be 5honapon belul. Nincs menzesze 2eve emiatt. Nagyon nagy hormonbomba, ot most fogjak muteni, hogy megjojjon neki,peteerese sincs!
Felejtsd ezt el. Magadnak artasz.
A masik az h nekem 25os facelle rossmanos teszt ket nappal keses elott kimutatta vedd azt. De ne vizeletsugarast, hanem sima csíkot. Kb 450Ft.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!