Fogamzásgátló mellékhatás?
Figyelt kérdés
16 nap van még a mensimig naptár szerint,de már most fájnak a melleim és görcsölök. Két hete hagytam abba a fogigátlót,lehet ez mellékhatás? Kinek mikor állt be a ciklusa abbahagyás után? Köszönöm2016. aug. 24. 21:39
2/12 anonim válasza:
Van, akinek az első hónapban visszaáll, és van, akinek évek alatt sem, vagy csak gyógyszerrel, rásegítéssel.
Teljesen normális lehet bármi, hiszen eddig hormonokkal bombáztad a szervezeted.
Bár az sem mindegy, mennyi ideig, de ezt már kérdezte az első válaszadó.
3/12 A kérdező kommentje:
Több,mint 3 évig szedtem. Köszönöm a segítséget.
2016. aug. 24. 22:09
4/12 anonim válasza:
Igen lehet mellekhatas. Ha nem mulik menj el dokihoz , irjon fel masikat
5/12 A kérdező kommentje:
Már nem szedem,babát szeretnénk a férjemmel.
2016. aug. 24. 22:29
6/12 anonim válasza:
Igen mar latom. Felre olvastam elnezest. Lehet have pont azert van mert abbahagytad. Bar nem hiszem, 24ora alatt elvileg kitisztul.:)
7/12 A kérdező kommentje:
Remélem úgy lesz,nagyon rástartoltunk a babaprogramra. Köszönöm a kedves válaszokat.
2016. aug. 24. 22:43
8/12 anonim válasza:
E vitamin nagyon hasznos mind a kettotoknek! Napi 1-2szem :)
Mi sokaig probalkoztunk, aztan elkezdtuk szedni ra masfel honapra ossze is jott. Olcso es 90db os! (Ha jol emlkeszem) :)
9/12 A kérdező kommentje:
Ó nagyon köszönöm,megfogadom a tanácsot. És gratulálok :)
2016. aug. 24. 23:27
10/12 anonim válasza:
Igen, ez lehet az abbahagyás miatt. Lehet, hogy a görcsölést a peteérés okozza. Én is miután abba hagytam utána mindig éreztem a peteérést, előtte sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!