Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11. dpo halvány barnázás?!...

11. dpo halvány barnázás?! Beágyazódás?

Figyelt kérdés
Ma reggel nagyon halvány barna volt a wc papíron, de csak amikor kitöröltem. Azóta sincs semmi, pedig raktam be tisztasági betétet. Kicsit szurkál, mintha feszülne a méhem. Ez lehet beágyazódás vagy most hamarabb akár megjönni?! Tegnap egész nap nagyon szédültem nem tudom ez számít-e. Egyébként még 5 nap lenne a mensiig, pedig pontosak a ciklusaim soha nem jön meg hamarabb, ezért nem tudom, hogy most mire gondoljak. Köszönöm a válaszokat!
2016. aug. 24. 10:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
11.dpo estéjén barnázás, és ez ment a 12. napon reggel is. Mivel nem jött vér teszteletem -ugyanis és mensi előtt sosem barnáztam-, s halványan pozi volt. Férjem mondta ne éljem bele magam, mert olyan halvány szerinte nem is hiteles. Vérteszteltem aznap 110 volt a hCG.ondolhatod volt öröm 7 és után, csak sajnos nem maradt velem.
2016. aug. 27. 19:44
 12/12 anonim ***** válasza:
7 év után- bocsi elírtam
2016. aug. 27. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!