Minden honapban halvany pozitiv teszt a nemvart korul, aztan nemi barnazas utan eros gorcsokkel megjon. Mit tehetnek hogy most ne igy legyen?
Kerlek,ne orvoshoz kuldjetek,kulfoldon dolgozom,van ugyan biztositasom,de nem tudnam elmagyarazni,mi a gondom.
Van pozitiv ovuteszt,37 feletti ho mensiig.10. dpo utan enyhe tunetek,ilyenkor mindig halvany de tuti pozitiv a tesztem,es erosodik is.a munkam viszonylag megerolteto,es kozelebb vagyok a negyvenhez,mint a harminchoz.a ciklusom rendszeres 27 napos.elso gyermekem lenne.mult honapban es azelott palatfu teaztam ovutol kezdve. Most mensikor elkezdtem mastodynon cseppeket inni.a kovetkezo pe-m jovo szerda-csutortokre varhato.szedek folsavat,multivitamint.abbahagytam a sportolast is.sajnos senkivel nem tudom megosztani az aggodalmaimat,a parom ugy van vele,ha lesz gyerek,akkor orulni fog neki,de o ugyan semmi extrat nem tesz erte-neki mar van egy korabbi kapcsolatabol-azt gondolja,vele semmi baj nem lehet.mar nem is beszelunk a babatemarol,ugy teszek,mintha nem is akarnek,hogy ne kelljen minden honapban megmondanom,hogy megint semmi.
Ha így gondolkodsz az orvostémáról, lehet, sosem lesz gyereked.
A tüneteid akár progeszteronproblémára is utalhatnak, amit nem fogsz tudni megoldani egyedül.
Kicsit konnyebb elmagyarazni egh idegen nyelven,hogy babat varok,mint amilyen tuneteim most vannak. Magyarorszagi klinikara mennek szulni is,es a vizsgalatokat is ott vegeztetnem.Ha varandos leszek,azonnal kiirnak tappenzre,mert a munkamat nem vegezhetem tovabb.Akkor haza tudok menni orvoshoz,most megoldhatatlan,allandoan dolgozok,es messze is vagyok.
masoknal is olvastam,hogy a barnazas ellenere nincs progihianyuk.utoljara negy honapja voltam otthon nogyogyasznal,akkor azt mondta,ennyi probalkozas meg semmi,majd ha egy ev utan se jon ossze.
Kpszonom a segito szandeku hozzaszolasokat.sajnos nincs,aki segitsen.gyujtom az infokat a munkatarsnoimtol,de nen tehetem kozhirre,hogy babat szeretnek,mert akkor felmondhatnak.igen,jovot itt tervezem,a parom kulfoldi,a kicsivel kapcsolatban mar segitene,es addigra a nyelvet is jobban beszelem majd.
aki azt irta,hogy olyan buta vagyok,hogy inkabb vedekezzek...nos neki azt javaslom,szinten ne szaporodjon,mert gonosz es rosszindulatu emberbol is van mar eleg.
Azért mert másnak nem progeszteron hiány volt, attól neked még lehet az. Az, hogy nem tud megtapadni és a mensi előtti barnázás nagyon is progeszteron hiányra utal.
Hol élsz külföldön? Mert én is külföldön élek, progeszteron hiányom van és ebben az országban 3 vetélésig nem vizsgálnak ki (Anglia). De én hazamentem és az otthoni orvosommal felirattam. Annyival könnyebb a helyzetem, hogy nekem ez most a második babám, és már az elsőnél kiderült a progi hiány, így egyértelmű volt, hogy szednem kell majd, ha terhes leszek.
Szóval orvos nélkül segíteni nem tudsz magadon, mert progeszteron hiányon sem a palástfű, sem a folsav nem fog segíteni.
Esetleg elkezdheted használni a Womens creamet, ha ott be tudod szerezni, ahol élsz. De én attól tartok, hogy az is csak arra elég, hogy egy bizonyos ideig megtartsa a terhességedet és a vége ugyanúgy vetélés lesz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!