6 hetes vagyok kalkulátot szerint, lehetek terhes a hcg szint szerint?
Figyelt kérdés
Nem régen fel tettem a kérdést , de véletlenül kitöröltem , most tettem fel képet is. Akinek volt ilyen , az legyen szíves és írjon :) 6 hetes lehetek az utolsó mensi óta :)
2016. aug. 23. 14:51
21/25 A kérdező kommentje:
Én sem értem , miért csinálják ezt :/ most itt ülök az sztkban.. de tiszta kicseszés az egész , mire már én következnék el ment a doki :( uh meg 12ig van a kórházban , és azt sem tudom , hogy át küld e a mai napon , de nagyon jó lenne , mert dolgozom és nem szaladozhatok , tudni szeretném , hogy minden rendben van e .
2016. aug. 24. 09:08
22/25 whitelady1 válasza:
Szerintem ma még bejutsz UHra is, nyugi 😉 Írd meg majd mit láttak ;)
23/25 A kérdező kommentje:
Bejutottam 6hét+1 napos vagyok :) még csak petezsák van , de jó helyen van a picikém :) 2 hét múlva már lesz embrió :) nagyon boldog vagyok és nagyon várom , hogy elteljen a 2 hét :)
2016. aug. 24. 12:01
24/25 anonim válasza:
Gratulálok! :) Én amúgy 6+2 hetes vagyok, szóval majdnem egyidősek, én jövő héten tervezek menni.
25/25 A kérdező kommentje:
Én is Gratulálok neked! :) igen majdnem , 1 nap eltéréssel :) és , hogy érzed magad? Hányinger, vagy bármi? :)
2016. aug. 24. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!