Valamit lát a doki de nem tudja mit?
Sziasztok!
En ma voltam elsonek ultrahangon,miota van ketto eros pozitiv tesztem.A menstruaciom utoljara Junius27.en volt meg,ami5napig tartott.Majd Augusztus17.en delutan csinaltam egy tesztet ami eros pozitiv lett.Masnap az az 18.an reggel is csinaltam egy tesztet a biztonsag kedveert,hogy tenyleg pozitiv e.Majd 18.an reggel is eros pozitiv lett a tesztem.Ma mentem nogyogyaszatra.De sajnos nem az en dokim volt akihez tartozok,igy csak egy helyettesito orvos volt.Kb.ketto percet voltam bent.Megvizsgalt huvelyi uh-val.Majd kozolte velem,hogy hat lat valamit de nem tudja,hogy mit????? :O Majd jojjek vissza egy het mulva amikor az en orvosom lesz.,de elotte meg megkerdezte,hogy megakarom-e tartani a gyereket!!??Mondtam termeszetesen igen.Majd mondta,hogy oltozhetek es mehetek.Hm...meg egy papirt se kaptam,hogy most mi van..ezt nem ertem..!Konkretan semmit nem mondott a doki,csak azt,hogy lat VALAMIT..nagyon kiakadtam.Miaz,hogy valamit lat de nem tudja mit??Nem kellett volna esetleg vervetelre elkuldenie ?Masok szerint azert ,,razott"le,mert nem hozza tartozom..de annyira felek,hogy mivan ha valami nincs rendben es nem fejlodik rendesen??Azt latta volna mar,csak szolt volna???Nagyon tanacstalan vagyok es izgulok,felek! :( :'( Nem tudom mire veljem az orvos viselkedeset!!? :(
Jezusom!Nagyon durva!
Kedves 9es!Sajnalom,hogy teis egy ilyen barom orvost vagy orvosokat fogtal ki.
En korhazban voltam,mivel nallunk nincs sztk.Igy egy helyen van minden fogorvos,nogyogyaszat,fuleszet..tehat minden ilyen dolgot a korhazban talalsz meg.
Ez a doki igazan nem foglalkozott velem,nem egy nogyogyaszaton voltam mar,de eddig eggyik sem viselkedett igy.Pedig voltam mar a margit korhazban is Bpn,mikor nem oda tartoztam es rendesen fogadtak,megneztek.Sokan itt hurrognak,hogy mit varok mit lasson.. mondjuk azt,hogy ne 5masodpercig nezze azt a k.urva ultra hangot,hogy feldugja es mar huzza is ki.Es kozli,hogy mehetek oltozni majd egy het mulva jojjek vissza a sajat orvosomhoz.Engem nem erdekel,hogy mem hozza jarok,de kutya kotelessege normalisan ellatni,ha mar a sajat dokim szabadsagon van.Es igen is adjon papirt.Arrol,hogy ott voltam,megjelentem es megvizsgalt.Nem pedig azt mondja,hogy majd o beirja a gepbe..!Aztan a sajat tajkartyamat nekem kellett vissza kernem,mert nem adta volna magatol..!!Ha elmesz siman egy nogyogyaszhoz,hogy vizsgaljon meg,nincs e valami bajod stb,hogy minden rendben van e akkor is ad lapot,hogy megvizsgalt minden rendben es leirja a papirra,hogy mekkora a mehed milyen vastag a nykh,stb...szoval ez egy igazan bunko orvos volt.Es akarki akarmit mondd,hiaba hurrognak le..papirt akkor is ad..legalabbis kellene.
9# 17eves korom ota jarok hozza. Nekem furcsa volt mikor hallottam h valaki nem ad. Nekem ez a fura , Neked meg az h kapsz.
Az osszes uh. Fotom megvan a mai napig. A sok nyűgről (ciszták)!
En orulok h nem kellett kernem. Mai napig sem kell. Kar h nem Iyen minden orvos.
Egy par kepem a gykn is fent van itt.
Most le fogtok pontozni, de azért küldött el, mert gondot lát.
Egy 8 hetes terhessegnel már szivhang kellene, hogy legyen. Mivel csak "valamit " látott, nem akarta ő közölni a rossz hírt. Majd a saját orvosod közli veled + addigra hátha alakul.
En is jártam így, hogy a doki visszahívott egy másik orvoshoz, mert 8 hetesen 5 hetesnek nézett ki. Missed ab lett a vége.
azért az első vizsgálatom, nekem 6 hetes terhesen zajlott és nem éppen így szerencsére. Hosszan vizsgált hüvelyi UH val, és mindent mondott h mit lát.
Már azon a leleten az volt, igaz nekem középidőben fogant, h. élő embrió látható..és vmi. kicsi pontot láttam ami pulzál..a Világ legjobb, legcsodásabb érzése volt.))
Kérdező kívánom Neked a legjobbakat, nyugalmat, sok pihenést és pozitív gondolatok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!