Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valamit lát a doki de nem...

Valamit lát a doki de nem tudja mit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

En ma voltam elsonek ultrahangon,miota van ketto eros pozitiv tesztem.A menstruaciom utoljara Junius27.en volt meg,ami5napig tartott.Majd Augusztus17.en delutan csinaltam egy tesztet ami eros pozitiv lett.Masnap az az 18.an reggel is csinaltam egy tesztet a biztonsag kedveert,hogy tenyleg pozitiv e.Majd 18.an reggel is eros pozitiv lett a tesztem.Ma mentem nogyogyaszatra.De sajnos nem az en dokim volt akihez tartozok,igy csak egy helyettesito orvos volt.Kb.ketto percet voltam bent.Megvizsgalt huvelyi uh-val.Majd kozolte velem,hogy hat lat valamit de nem tudja,hogy mit????? :O Majd jojjek vissza egy het mulva amikor az en orvosom lesz.,de elotte meg megkerdezte,hogy megakarom-e tartani a gyereket!!??Mondtam termeszetesen igen.Majd mondta,hogy oltozhetek es mehetek.Hm...meg egy papirt se kaptam,hogy most mi van..ezt nem ertem..!Konkretan semmit nem mondott a doki,csak azt,hogy lat VALAMIT..nagyon kiakadtam.Miaz,hogy valamit lat de nem tudja mit??Nem kellett volna esetleg vervetelre elkuldenie ?Masok szerint azert ,,razott"le,mert nem hozza tartozom..de annyira felek,hogy mivan ha valami nincs rendben es nem fejlodik rendesen??Azt latta volna mar,csak szolt volna???Nagyon tanacstalan vagyok es izgulok,felek! :( :'( Nem tudom mire veljem az orvos viselkedeset!!? :(

2016. aug. 23. 13:06
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Jezusom!Nagyon durva!

Kedves 9es!Sajnalom,hogy teis egy ilyen barom orvost vagy orvosokat fogtal ki.

En korhazban voltam,mivel nallunk nincs sztk.Igy egy helyen van minden fogorvos,nogyogyaszat,fuleszet..tehat minden ilyen dolgot a korhazban talalsz meg.

Ez a doki igazan nem foglalkozott velem,nem egy nogyogyaszaton voltam mar,de eddig eggyik sem viselkedett igy.Pedig voltam mar a margit korhazban is Bpn,mikor nem oda tartoztam es rendesen fogadtak,megneztek.Sokan itt hurrognak,hogy mit varok mit lasson.. mondjuk azt,hogy ne 5masodpercig nezze azt a k.urva ultra hangot,hogy feldugja es mar huzza is ki.Es kozli,hogy mehetek oltozni majd egy het mulva jojjek vissza a sajat orvosomhoz.Engem nem erdekel,hogy mem hozza jarok,de kutya kotelessege normalisan ellatni,ha mar a sajat dokim szabadsagon van.Es igen is adjon papirt.Arrol,hogy ott voltam,megjelentem es megvizsgalt.Nem pedig azt mondja,hogy majd o beirja a gepbe..!Aztan a sajat tajkartyamat nekem kellett vissza kernem,mert nem adta volna magatol..!!Ha elmesz siman egy nogyogyaszhoz,hogy vizsgaljon meg,nincs e valami bajod stb,hogy minden rendben van e akkor is ad lapot,hogy megvizsgalt minden rendben es leirja a papirra,hogy mekkora a mehed milyen vastag a nykh,stb...szoval ez egy igazan bunko orvos volt.Es akarki akarmit mondd,hiaba hurrognak le..papirt akkor is ad..legalabbis kellene.

2016. aug. 23. 14:52
 12/30 anonim ***** válasza:
45%
Aki azt írta, nem kell ilyen korán még orvoshoz rohangálni, biztosan nem volt még méhen kívüli terhes. Mert ha az lettél volna és 10 hetesen szándékoztál volna orvoshoz menni, már nem élnél. A kérdező nem 5 hetesen rohant az orvoshoz, amire esetleg lehetne mondani azt, hogy korai. Egyáltalán nem mentél korán kérdező, csak kifogtál egy tahó orvost! Azért csak "valamit" látott, mert azt nem merte, hogy meg sem vizsgál, bedugta, azt csá! Hogy ne mondhasd, nem tett semmit. Bukó paraszt volt, menj a saját orvosodhoz minél előbb! Nyugi!
2016. aug. 23. 15:22
 13/30 anonim ***** válasza:

9# 17eves korom ota jarok hozza. Nekem furcsa volt mikor hallottam h valaki nem ad. Nekem ez a fura , Neked meg az h kapsz.

Az osszes uh. Fotom megvan a mai napig. A sok nyűgről (ciszták)!

En orulok h nem kellett kernem. Mai napig sem kell. Kar h nem Iyen minden orvos.

Egy par kepem a gykn is fent van itt.

2016. aug. 23. 15:23
 14/30 anonim ***** válasza:
9# bocsi tudom nem nekem irtad.csak gondoltam enis irok.:)
2016. aug. 23. 15:24
 15/30 A kérdező kommentje:
Persze ertem9es amit mondasz!Es nekem is megvan minden leletem nem csak a nogyogyaszati ugyan ugy megvan masrol is.Mikor mesz nogyogyaszhoz es megvizsgal elmondja,hogy minden rendben akkor is kapsz papirt.Ah,mind1,nem erdekel..megvarom kovetkezo heten kedden mar lesz az en orvosom.De azert neki elmondom majd,hogy mit csinalt a kedves helyettesito orvosa.Nagyon kivancsi leszek mitfog a sajat dokim megallapitani,hogy hany hetes terhes leszek mar akkor.Szerintem sem mentem koran dokihoz,parom mar hamarabb kuldott volna.Amugy meg igen ,azert is mentem mert jobb kizarni elobb a mehen kivuli terhesseget.De hat en semmit nem tudtam meg csak annyit,hogy van egy valamim ami latszik a huvelyi uhn ... :D en nem ertem sok orvos miert ilyen bunko,akkor miert ezt a hivatast valasztotta???
2016. aug. 23. 15:30
 16/30 anonim ***** válasza:
42%

Most le fogtok pontozni, de azért küldött el, mert gondot lát.

Egy 8 hetes terhessegnel már szivhang kellene, hogy legyen. Mivel csak "valamit " látott, nem akarta ő közölni a rossz hírt. Majd a saját orvosod közli veled + addigra hátha alakul.

En is jártam így, hogy a doki visszahívott egy másik orvoshoz, mert 8 hetesen 5 hetesnek nézett ki. Missed ab lett a vége.

2016. aug. 23. 15:37
 17/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolso,lehet igy van ahogy mondod..de neharagudj mar,kb.5mpig volt bennem a k.ibaszott huvelyi uh..nemondd nekem,hogy annyi ido alatt megtudja allapitani,hogy mi is a helyzet! :D plusz mi az,hogy nem mondd semmit?Kutya kotelessege lett volna kozolni mindent..rossz hirt,jo hirt barmit....hiaba nem az en orvosom...o volt akkor ott,mert helyettesit..akkor vegezze rendesen a dolgat.Ha igy lesz ahogy mondtad,biztos nem fogom a masik orvos fele ezt annyiban hagyni...!!!! ;)
2016. aug. 23. 15:45
 18/30 A kérdező kommentje:
Es az a furcsa,hogy mikor megkellett volna jonnie es kesett mar egy hete,akkor meg full negativ volt a tesztem.Aztan vartam meg ketto hetet.Tehat mikor mar harom hete kesett csinaltam egy tesztet es pozitiv lett delutanibol.Az is lehet,hogy kesoi peteeresem volt?Fogalmam sincs ... :D a lenyeg,hogy ezer szazalek,hogy van ketto eros pozitiv tesztem. MAJD KIDERUL....!
2016. aug. 23. 16:06
 19/30 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem válaszolóval, velem is ez történt, ami vele. SZTK-ban helyettes orvos mondta, hogy jó, ránézünk, oké, kb. 5 mp-ig volt bennem az uhfej, ahogy a kérdező is írta. Mondtam, hogy készíthetek-e fotót az uh-ról (nem adnak képet), mondta, hogy ő inkább nem ajánlaná... De jöjjek vissza egy hét múlva a saját orvosomhoz és meglátjuk. A következő héten a dokim azt mondta, ez missed ab, de várjuk meg, szerinte a természet elrendezi. A 9. hétig tartott ki a petezsák, aztán kilökődött, nem volt embrió se.
2016. aug. 23. 16:54
 20/30 anonim ***** válasza:

azért az első vizsgálatom, nekem 6 hetes terhesen zajlott és nem éppen így szerencsére. Hosszan vizsgált hüvelyi UH val, és mindent mondott h mit lát.

Már azon a leleten az volt, igaz nekem középidőben fogant, h. élő embrió látható..és vmi. kicsi pontot láttam ami pulzál..a Világ legjobb, legcsodásabb érzése volt.))

Kérdező kívánom Neked a legjobbakat, nyugalmat, sok pihenést és pozitív gondolatok:)

2016. aug. 24. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!