Valamit lát a doki de nem tudja mit?
Sziasztok!
En ma voltam elsonek ultrahangon,miota van ketto eros pozitiv tesztem.A menstruaciom utoljara Junius27.en volt meg,ami5napig tartott.Majd Augusztus17.en delutan csinaltam egy tesztet ami eros pozitiv lett.Masnap az az 18.an reggel is csinaltam egy tesztet a biztonsag kedveert,hogy tenyleg pozitiv e.Majd 18.an reggel is eros pozitiv lett a tesztem.Ma mentem nogyogyaszatra.De sajnos nem az en dokim volt akihez tartozok,igy csak egy helyettesito orvos volt.Kb.ketto percet voltam bent.Megvizsgalt huvelyi uh-val.Majd kozolte velem,hogy hat lat valamit de nem tudja,hogy mit????? :O Majd jojjek vissza egy het mulva amikor az en orvosom lesz.,de elotte meg megkerdezte,hogy megakarom-e tartani a gyereket!!??Mondtam termeszetesen igen.Majd mondta,hogy oltozhetek es mehetek.Hm...meg egy papirt se kaptam,hogy most mi van..ezt nem ertem..!Konkretan semmit nem mondott a doki,csak azt,hogy lat VALAMIT..nagyon kiakadtam.Miaz,hogy valamit lat de nem tudja mit??Nem kellett volna esetleg vervetelre elkuldenie ?Masok szerint azert ,,razott"le,mert nem hozza tartozom..de annyira felek,hogy mivan ha valami nincs rendben es nem fejlodik rendesen??Azt latta volna mar,csak szolt volna???Nagyon tanacstalan vagyok es izgulok,felek! :( :'( Nem tudom mire veljem az orvos viselkedeset!!? :(
ezért nem kell 5-6 hetesen orvoshoz rohanni
úgyis visszarendel 10 hetesen
Már 8 hetes terhesnek kéne lenned utolsó mensi alapján. Július végén volt az első kimaradt menstruációd, tehát 17-én már legalább 2 hete késett. Direkt ránéztem egy kalkulátorra, az írja most a 8 hetes terhességet.
Ekkor már szívhangnak is lennie kellett volna. Azt meg sosem értettem, hogy egy orvos nem ad papírt. Én még egyszer sem jöttem ki úgy rendelőből, hogy ne írattak volna alá velem valamit, amiből én is kaptam egy példányt.
Vagy menj vissza holnap, vagy menj el egy másik helyre. Az nem normális, hogy 8 hetet terhességről nem adnak sem papírt sem infót. Ez nem egy jó doki, még akkor sem, ha csak helyettesít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!