Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valamit lát a doki de nem...

Valamit lát a doki de nem tudja mit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

En ma voltam elsonek ultrahangon,miota van ketto eros pozitiv tesztem.A menstruaciom utoljara Junius27.en volt meg,ami5napig tartott.Majd Augusztus17.en delutan csinaltam egy tesztet ami eros pozitiv lett.Masnap az az 18.an reggel is csinaltam egy tesztet a biztonsag kedveert,hogy tenyleg pozitiv e.Majd 18.an reggel is eros pozitiv lett a tesztem.Ma mentem nogyogyaszatra.De sajnos nem az en dokim volt akihez tartozok,igy csak egy helyettesito orvos volt.Kb.ketto percet voltam bent.Megvizsgalt huvelyi uh-val.Majd kozolte velem,hogy hat lat valamit de nem tudja,hogy mit????? :O Majd jojjek vissza egy het mulva amikor az en orvosom lesz.,de elotte meg megkerdezte,hogy megakarom-e tartani a gyereket!!??Mondtam termeszetesen igen.Majd mondta,hogy oltozhetek es mehetek.Hm...meg egy papirt se kaptam,hogy most mi van..ezt nem ertem..!Konkretan semmit nem mondott a doki,csak azt,hogy lat VALAMIT..nagyon kiakadtam.Miaz,hogy valamit lat de nem tudja mit??Nem kellett volna esetleg vervetelre elkuldenie ?Masok szerint azert ,,razott"le,mert nem hozza tartozom..de annyira felek,hogy mivan ha valami nincs rendben es nem fejlodik rendesen??Azt latta volna mar,csak szolt volna???Nagyon tanacstalan vagyok es izgulok,felek! :( :'( Nem tudom mire veljem az orvos viselkedeset!!? :(

2016. aug. 23. 13:06
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Nem akart terhességet diagnosztizálni meg vetyengrni azzal hogy mennyi idős lehet, igen valoszínű azert mertcsak helyettes és lehet a másik doki meg eltérő méretekkel állapitana meg terhességi időt, kezdődne a kavarás
2016. aug. 23. 13:18
 2/30 anonim ***** válasza:
Juniusban vagy juliusban menstrualtal utoljara? Ha juliusban, akkor kb 5 hetes lehetsz, de foganhatott kesobb is, siman lehet, hogy nem latott semmit meg, max terhessegre utalo jeleket, foleg ha nem valami modern az ultrahang keszuleke. 1 het mulva sem kell tul nagy dologra szamitani meg. Es ne parazz mar most, mert meg nagyon nagyon sokaig fog tartani a terhesseg. Nyugodj meg, minden rendben van.
2016. aug. 23. 13:20
 3/30 A kérdező kommentje:
Junius27.en volt meg utoljara a menstruaciom ami 5napig tartott. :)
2016. aug. 23. 13:21
 4/30 anonim ***** válasza:
51%

ezért nem kell 5-6 hetesen orvoshoz rohanni

úgyis visszarendel 10 hetesen

2016. aug. 23. 13:26
 5/30 anonim ***** válasza:
Ha junius vegen menstrualtal utoljara, akkor elvileg mar 8 hetes terhes vagy. Ilyenkor mar egyertelmuen megallapithato a terhesseg akar hasi uhval is. Van szivhang is mar ilyenkor. Furcsa, hogy azt mondta a doki, nem tudja mit lat.
2016. aug. 23. 14:04
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Már 8 hetes terhesnek kéne lenned utolsó mensi alapján. Július végén volt az első kimaradt menstruációd, tehát 17-én már legalább 2 hete késett. Direkt ránéztem egy kalkulátorra, az írja most a 8 hetes terhességet.

Ekkor már szívhangnak is lennie kellett volna. Azt meg sosem értettem, hogy egy orvos nem ad papírt. Én még egyszer sem jöttem ki úgy rendelőből, hogy ne írattak volna alá velem valamit, amiből én is kaptam egy példányt.

Vagy menj vissza holnap, vagy menj el egy másik helyre. Az nem normális, hogy 8 hetet terhességről nem adnak sem papírt sem infót. Ez nem egy jó doki, még akkor sem, ha csak helyettesít...

2016. aug. 23. 14:04
 7/30 anonim ***** válasza:
22%
Mit varsz? 5hetesen mit lasson? Akkor meg szinte kitapintani sem lehet a terhesseget. Majd 2-3het mulva menj ujra. Ne aggodj
2016. aug. 23. 14:15
 8/30 A kérdező kommentje:
Enis neztem a neten kalkulatort nekem 6-8hetes terhesseg kozottire irta a kalkulator.Bar a huvelyi ultrahangos vizsgalatis olyan rovid volt,hogy felfekudtem,felnyomta es mar huzta is ki...!Erre mondja,hogy lat valamit de nem tudja mit.Es jojjek vissza egy het mulva amikor mar a sajat dokim lesz.Feloltoztem es mondta,hogy mehetek is.En meg csak ugy alltam ott,hogy ennyi?Se papir semmi?Erre mondta,hogy majd o beviszi a dolgokat a gepbe es ennyi..!1het mulva jelentkezzek.Annyira lesokkolt ez az egesz dolog,hogy kijottem es csak neztem anyosomra,hogy ez a doki nemnormalis.Azt mondta ,hogy ez a doki ilyen ha nem a sajat betegeit vizsgalja..!Es csak lerazott,hogy majd akihez tartozom majd o vizsgalgasson.Pedig remeltem,hogy ma kapok valami tanacsot,milyen vitamint szedjek stb.Mert a hasam is faj neha,ilyen mindjart megjon erzes,de nem verzek meg picit sem,hal istennek!Plusz olyan,mintha nyujtanak a hasamat belulrol.Szoval nagyon szomoru vagyok,hogy semmit nem tudtam meg ma csak annyit,hogy VALAMIT lat,de nem tudja mit.Fura!!
2016. aug. 23. 14:22
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi off-olok.. 6-os válaszoló! Én magánhoz járok évek óta,sok 10 ezret fizettem már ki neki..nála pl nincs papír osztogatás! Semmiről soha nem adott papírt! Mikor a 3. gyerekkel elmentem,hogy megállapítsa a terhességet,már 8 hetes voltam. Kaptam róla egy képet,vártam a papírt,kérdezi mire várok? Mondom neki egy cetlire,hogy elmehessek vele a védőnőhöz kis könyvet csináltatni, a 2 szép szememért meg egy UH-s képért nem fog csinálni nekem.Azt mondja pedig nem kapok,nincsen,nem is szokott adni.Mondom akkor honnan lesz "leletem" hogy egyáltalán terhes vagyok? :O Majd megyek rendes kórházi UH-ra a 12. héten és ott kapok papírt,akkor menjek védőnőhöz kis könyvért!! Pedig a környékbe jó híre van, "menő"-nek számít,és marha drágán áll az emberrel szóba,még is ilyen furcsán áll a kismamákhoz. :( Mentem hozzá tavasszal,szintén babát vártam, 7-hetesnek kellett volna már lennie,annyit mondott petezsákot lát,embrió nincs benne,de biztos nincs baj,menjek 2 hét múlva. Majdnem eltelt a 2 hét,hívtam hogy vérzek,lesz@rt,azt mondta valszeg elmegy a baba.. :O mondom bemehetnénk,megnézne? Esetleg hormonpótlás? Maradjak a seggemen itthon,akkor menjek ha elönt a vér,és akkor csinál egy missed ab-ot. :( Itt összeroppantam,betelt a pohár. Elmentünk másik kórházba..elmondtam mindent,szidtam azt a majmot, (remélem csuklott)kérték a papírt,amire a doki felvezette,hogy mit látott UH-n. Mondom nincs papírom,semmi(majdnem én voltam hülyének nézve) Bőgtem mint az állat,hogy hívják fel azt a barmot,senkinek soha nem ad semmit!!! És ez az a k...va menő doki! Szóval vannak ilyen orvosok,alapvetően nem kontárok,drága magánjuk van,te pedig hónapokon keresztül papírok nélkül vagy,maximum ha tényleg a kötelező kórházi UH-n nem kapsz valamit cetlit arról,hogy van benned egy gyerek. :(
2016. aug. 23. 14:34
 10/30 anonim ***** válasza:
66%
9-es vagyok.Akkor kedves kérdező neked is válaszolok. Szerintem csak le akart rázni!! Tutira! Akkor ilyen parasztok az emberrel. Az első gyereknél elmentem egy jó dokihoz,sógornőm esküdött rá...az első 10 percben vérig sértett,amivel csal lehetett mindennel megbántott. A 2. találkozásnál közölte,hogy úgy nézi baj van a gyerekkel,ő köszöni nem kér belőlem,túl sok a baj velem(túlsúly,magas vérnyomás,beteg gyerek)felhívott egy ismerős dokit és ráakasztott arra. :O Mondanom se kell milyen állapotban mentem ki tőle. Csalódtam,bántott, a gyerek lehet beteg...az ilyen fószerokat vasvillával üldözném ki a rendelőjéből. Szóval elmennék máshoz ha az megnyugtat,vagy várd meg a saját dokidat. Nem feltétlenül van baj.
2016. aug. 23. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!