Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshettem? (bőven lent)

Teherbe eshettem? (bőven lent)

Figyelt kérdés
a yadine nevű fogamzásgátlót szedem, és az egyik 7 napos szünet után az elejéről kettőt kihagytam, (szóval így a szünetem 9 napos volt)ez anyagi problémák miatt volt, hogy még nem tudtam kiváltani a gyógyszert)amikor elkezdtem a csomagot 1 tabletta után már este szeretkeztem a párommal!szerintetek teherbe eshettem így? (tüneteim is vannak:gyakran fáj a fejem és a hasam enyhén görcsöl néha, ez lehet terhesség jele?
2010. ápr. 20. 14:24
 1/4 A kérdező kommentje:
bocsi, egy kis hiba az első sor végén: kihagytam 2 szemet:)
2010. ápr. 20. 14:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, lehetsz terhes, mert a peteérés megakadályozásában az első hétnek van a legnagyobb szerepe, ráadásul kettő bogyó is kimaradt.

A fejfájás és hasfájás biztosan nem terhességtől van, az még korai lenne. Ha eltelik legalább két hét az aktustól, tesztelj egyet, ezzel lehet a legkorábban kimutatni a terhességet.

2010. ápr. 20. 14:32
 3/4 anonim ***** válasza:
sztem ez még nem jelent gondot, de persze sajnos az esély megvan rá!régebben én is azt szedtem, de már nem emlékszem hogyan kellett!mikor nem szedted?mensi kezdetétől?
2010. ápr. 20. 14:33
 4/4 anonim ***** válasza:
nem akarlak ilyesztgetni de én úgy tudom hogy amikor valaki el kezdi a fogamzásgátlót azt hiszem hogy legalábbegy hétig szedni kell az első aktus elött!a nővérem amikor abba hagyta a fogamzásgátlót kb a 2.vagy3.nap terhes is lett!jó ez egyéntől függ!de ha biztos akarsz lenni magadba akkor inkább vegyél majd egy tesztet!
2010. ápr. 20. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!