Biztos módszer méhszáj vizsgálatára ovulációkor?
Figyelt kérdés
Segítsetek nem tudom hogyan kell megvizsgálni hogy biztosan tudjam hogy most van-e peteérésem. Nem szeretnék lemaradni róla lehet holnapra már késon lesz és akkor ennek a hónapnak is annyi. Hasam fáj reggel átlászó nyálkás váladék de most meg kissé fehéres. 12.napon vagyok. Nem tudom mitévo legyek? Várjak holnapig hogy biztos legyen ?2010. ápr. 20. 10:44
1/3 anonim válasza:
Szia!
Este fürdés közben alapos kézmosás!Guggolva vagy térdelve vagy állva és egyik lábad föltéve tudod menézni!Középső vagy mutató ujaddal felnyulsz és ha azt érzed könnyen elérhető és puha(mint az akjunk) vagy nyitott(akár az ujad is befér)akkor van péd,illetve legtermékenyebb napjaid vannak ilyen méhszájnál.
Ha nehezen-közepesen elérhető és kemény még(mint az orrunk hegye)akkor még nem jött el az idő vagy már túl is vagy rajta!
Ezt is "rendszeresen"kell nézni,mint a hőmérőzést,hogy legyen visznyítási alapod.Minden nő más:-)
Nekem bejött elsőre ez a módszer:-D
Remélem segítettem...
2/3 anonim válasza:
Bocs az offért
itt gondolkodtam mi az az akjunk mig végül rájöttem hogy az ajkunk XD ☺
am én sem tudom pontosan hogy kell nézni
3/3 anonim válasza:
Én pedig azt olvastam, hogy nem szabad "tapizni". Egy orvos mondta, hogy ez nem jó, bármennyire is megmosod a kezed. Használj inkább ovu tesztet!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!