Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Pár hete együtt voltam a barátommal. És vagy 5-6× gumi,nelkul csinaltuk, de nem,ment el,bennem.

Szerintetek???

2016. aug. 20. 22:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2016. aug. 20. 22:58
 2/11 zombienyul ***** válasza:
75%

Simán.. 50-50.

Én még fogamzásgátló mellett is megszakításosan vagyok a párommal és még így is rohadtul félek... Nagyon nem jó védekezési mód a "tiszta" megszakításos" 2 barátnőm így esett teherbe, meg anya is :)

2016. aug. 20. 23:03
 3/11 A kérdező kommentje:

Napok óta hányingerem,van,és görcsöl a hasam.

Gondoltam,hogy itt kapok,normális válaszokat, és igy is lett😌

Hogyan tudhatnám 100%-ra hogy terhes vagyok-e? Tesztet nem akarok venni, 31.-én megyek,nőgyogyászhoz,de nem tudok addig várni.

2016. aug. 20. 23:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Pedig teszt nélkül nem fogod megtudni. Az utolsó aktus után minimum 14 napnak kell eltelni ahhoz, hogy a teszt akár halványan is, de bármit mutasson. Ezt itt senki sem fogja tudni megmondani, hogy terhes vagy, vagy sem.
2016. aug. 20. 23:15
 5/11 zombienyul ***** válasza:

A hányinger és görcs még nem jelent semmit.

Muszáj lenne venned egy tesztet, hogy nyugodt legyél, azt írtad pár hete voltatok együtt ha eltelt 2-3 hét akkor tesztelj. Most az a 400FT nem a világvége. :)

2-es voltam.

2016. aug. 20. 23:18
 6/11 anonim ***** válasza:

Pár hete?

Mikor kell megjönnie? Késik már?

2016. aug. 21. 08:13
 7/11 A kérdező kommentje:

Lassan 2 hete hogy együtt voltam vele.

És lehet hogy a hányinger meg az alhasi görcsölés nem attól van ez igaz.

Úgye felszolgálo vagyok és ott azért kell érdekes kajákat kivinni és néhany kajátol hányingerem van.

Nem birom az ilyen érdekes illatokat. Pedig előtte semmi ilyen nem volt.

Lehet hogy nem túl jó a fogalmazás előre is bocsánat.

2016. aug. 21. 09:17
 8/11 A kérdező kommentje:

Ja és az együtt lét elött pár nappal múlt el a menstruáciom.

Jövöhónapba kellene újra megjönnie.

2016. aug. 21. 09:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező akár hányszor gumi nélkül szexelsz mindig van esély rá. A megszakításos szex Nem Védekezés!!!!!! Szóval Igen lehetsz Terhes!!!! Ha késik a menzid csinálj tesztet. Ha meg nem akarsz gyereket akkor Védekezz!!!!!
2016. aug. 21. 09:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha lassan két hete, akkor lassan csinálhatsz tesztet. Nekem még volt pár nap a menvártig, de a kávé szagát el se tudtam viselni.

Szóval kezdhetsz aggódni.

2016. aug. 21. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!