Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem emlékszem szinte semmire...

Nem emlékszem szinte semmire és nagyon félek! Ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 éves szűz lány vagyok, Gólyatáborban valahogy kiütött az alkohol és egy srác sátrában kötöttem ki. Arra emlékszem hogy elkezdtem masszírozni aztán ő letepert de én mondtam neki hogy ne csinálja mert szűz vagyok erre ugy emlékszem hogy csak ruhában "csináltuk". Nadrág, minden rajtam volt ahogy emlékszem azután a végén elmentem a saját sátramba aludni. Másnap ahogy kitisztultam néztem nem voltam véres, nem fájt ott lent, pedig elég durván beindult a srác. Ez volt egy hete. Most pedig egy napja késik a menzeszem és rettenetesen félek. Anyunak nem merek semmit se mondani az esetről így is van elég veszekedés itthon. Szerintetek lehetek terhes így?
2016. aug. 20. 14:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
18, 20 as vagyok, pont most néztem meg, mert minden tesztemet elrakom :-). ez a teszt 2, 3 napos terhességet is kimutat. dr. bosshammer diagnostics. nézz utána ha nem hiszed
2016. aug. 21. 09:09
 22/26 anonim ***** válasza:
28%

Allerdings ist bei einer frühen Schwangerschaft(8-10 Tage nach Erpfangnis) unbedingt Morgenurin zu verwenden.

Megnéztem a tájékoztatóját a tesztnek.Azt írja,hogy 8-10 nappal a fogantatás után reggeli vizeletből kimutatja.

2016. aug. 21. 09:22
 23/26 anonim ***** válasza:
47%
Fogd mar fel, hogy a fogantatas nem a ba..as napjan van!
2016. aug. 21. 09:25
 24/26 anonim ***** válasza:
Igen.Ezért mondják,hogy aktus után 2 hét múlva teszteljen az ember.
2016. aug. 21. 09:37
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

"Azt kevered, hogy max az ovuláció után 12-13 nappal mutathatja a teszt, azt is csak feltételes módban egy 10-es! "

A kérdezőnek baromira nem az a baja, hogy mikor mutatja ki a teszt, vagy mikor sem, láttunk már korai pozitív tesztre is példát, meg későbbire is. Csak a kérdés és a probléma nem ez!

2016. aug. 21. 09:58
 26/26 anonim ***** válasza:
Arra már kapott választ. Lehet az, hisz kiesett neki az éjszaka, bármi történhetett. Nem mindig van vérzés és rég rossz, ha normál szex után fáj, tehát nem következtethet a vér és fájdalom hiányából arra, hogy biztos nem történt semmi. Megkérdezhetné a srácot, de nem biztos hogy igazat mond.
2016. aug. 21. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!