Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem emlékszem szinte semmire...

Nem emlékszem szinte semmire és nagyon félek! Ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 éves szűz lány vagyok, Gólyatáborban valahogy kiütött az alkohol és egy srác sátrában kötöttem ki. Arra emlékszem hogy elkezdtem masszírozni aztán ő letepert de én mondtam neki hogy ne csinálja mert szűz vagyok erre ugy emlékszem hogy csak ruhában "csináltuk". Nadrág, minden rajtam volt ahogy emlékszem azután a végén elmentem a saját sátramba aludni. Másnap ahogy kitisztultam néztem nem voltam véres, nem fájt ott lent, pedig elég durván beindult a srác. Ez volt egy hete. Most pedig egy napja késik a menzeszem és rettenetesen félek. Anyunak nem merek semmit se mondani az esetről így is van elég veszekedés itthon. Szerintetek lehetek terhes így?
2016. aug. 20. 14:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
85%
Olyan teszt nincs ami egyből kimutatja,mivel a tesztek a hcg hormont mutatják ki,az meg csak akkor kezd el termelődni,ha megtörtént a beágyazódás.Az pedig 10-14 nap az aktustól számítva.
2016. aug. 20. 15:42
 12/26 anonim ***** válasza:
4%

"1-es, 1 hete barmult, nem megy még semmire a teszttel. Akkor is negatív lesz, ha esetleg terhes lenne."

Nem feltétlenül! Egy érzékeny teszt kimutatja. Ha 1 hete történt a dolog és mondjuk 5-6 nap múlva (mint írtam is, pár nap) tesztel, akkor egy érzékeny teszt már kimutathatja.

2016. aug. 20. 16:45
 13/26 anonim ***** válasza:
75%
Nem mutat semmit.1 hét alatt nem termelődik még hcg.
2016. aug. 20. 17:50
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

"Nem mutat semmit.1 hét alatt nem termelődik még hcg."

1 hete történt az aktus. Ha hozzáadsz még 5-6 napot, az már aktus után 12-13 nappal van. Tehát egy nagyon érzékeny teszt akár ki is mutathatja. Nem mondom, hogy ki fogja, de van rá esély!

2016. aug. 20. 18:01
 15/26 anonim ***** válasza:
81%
Miért kellene hozzáadni 5-6 napot?1 hete történt.Tehát innen számítva még 1 hét.
2016. aug. 20. 18:12
 16/26 anonim ***** válasza:
24%

Kedves utolsó!

Erre a válaszra reagáltam.

"1-es, 1 hete barmult, nem megy még semmire a teszttel. Akkor is negatív lesz, ha esetleg terhes lenne."

Mégpedig azt, hogy ha pár nap múlva (akár 5-6) nap múlva tesztel egy érzékeny teszttel, akkor az 1 héthez képest (mivel ekkor történt az eset) már aktus után eltelik 12-13 nap. És ekkor már mutathatja is akár a teszt.

2016. aug. 20. 18:18
 17/26 anonim ***** válasza:
58%
Így már értem.
2016. aug. 20. 18:20
 18/26 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes, ne parázz! két hét múlva csinálj egy tesztet egyedül, titokban
2016. aug. 20. 20:50
 19/26 anonim ***** válasza:
20%

16,

Azt kevered, hogy max az ovuláció után 12-13 nappal mutathatja a teszt, azt is csak feltételes módban egy 10-es!

De az "aktustól" nem lehet dpo-t számolni, hisz történhet 3-5 nappal később is, a hímivarsejtek megvárhatjak.

Plusz hülyeség korai tesztelésre buzdítani vkit, aki negatívra vár, mert megnyugszik és nem teszttel tovább (ellenben azzal, aki pozitívra vadászik és nem adja fel egy negatívtól).

2016. aug. 21. 07:22
 20/26 anonim ***** válasza:
anyuka vagyok, múlt héten vettem egy tesztet ami 8 napos terhességet is kimutat, ilyen létezik, bár mi Németországban élünk.
2016. aug. 21. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!