Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek meg esélyes a...

Szerintetek meg esélyes a baba? Volt valaki igy?

Figyelt kérdés

Tegnap (pénteken) volt a nemvart napja, kedd estétől szerda délutánig folyamatosan mindjart megjön érzésem volt, ejjel olyan gorcsokkel hogy aludni sem tudtam. Szerdán volt egy hangyányi barna a wcpapiron, azt hittem hamarabb fog megjonni, erre azota semmi.

Csütörtökön es pénteken reggeli elsobol tesztelve negatív, ma nem csinaltam. Reggel megint gorcsoltem, meg azota is görcsölgetek de vérzés sehol.

Higiéniás szabályokat szigorúan betartva megnéztem es a mehszajam nagyon magasan van es puha es picit nyitott de inkabb zártak mondanám mint nyitottnak ha "választani kene".

Es fehér nyúlós folyasom van.

Ja, mar van egy kisfiam, nála egyértelműen ereztem mar nemvart elott, hogy terhes vagyok, es a teszt is pozi lett 2nappal nem árt elott, most semmi.

15.ciklusnapon voltunk egyutt "utoljára" ebben a hónapban illetve nem árt előtti este is.

Szerintetek?

2016. aug. 20. 12:42
 1/4 A kérdező kommentje:
*nem árt =nemvart
2016. aug. 20. 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Jövő héten csinálj tesztet.. Mert mi nem látunk beléd.. Ha negatív ha pozitív menj dokihoz
2016. aug. 20. 12:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Külföldön elek, heteket kell várni hogy dokihoz jussak (hacsak nem sürgősségi eset lenne persze), de mivel ez nem az, igy minimum ket het, nem csak besetalok es kívárom a sorom :-/
2016. aug. 20. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor meg főleg kérj időpontot, legfeljebb lemondod, ha megjön. De ha később fogant, akkor még jogos, hogy nem mutatja ki. Vagy biztos, hogy középidőben volt a pé-d?
2016. aug. 20. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!