Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek csak bekepzelem...

Szerintetek csak bekepzelem vagy tenyleg van esély hogy úton van a kisteso?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban csak egyszer voltunk egyutt a párommal, egy jol sikerult buli után, de(ahogy en emlekszem) el sem élvezett. Amugy megszakítással "vedekezunk", 10 éve, es a kisfiunk akkor jött amikor szerettük volna, nem besikerult.

Holnap kene megjonnie ciklus.hu szerint, viszont kedd délutántól tegnap délutánig folyamatosan gorcsoltem ugy mint mielott meg szokott jönni, viszont meg semmi.

Hozzáteszem miota szülés óta ujra menstrualok meg egyszer sem fajt a hasam pláne nem igy. Az gondolkodtatott el hogy a párom mondta tegnap h nem biztos hogy nem élvezett el :-O

A leghosszabb ciklusom 35napos a legrövidebb 25 napos volt, ma a 28.napon vagyok. Szerintetek teszteljek vagy sem?

2016. aug. 18. 10:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Reggel kellett volna tesztelni, nem délután.

Ilyenkor még számít a vizelet koncentrációja...

2016. aug. 18. 20:24
 12/20 anonim ***** válasza:
Azt írta eltette a reggeli vizeletét, úgyhogy gondolom abból csinálta.
2016. aug. 18. 20:49
 13/20 A kérdező kommentje:

Igen abbol csinaltam amit reggelrol elraktam.

Ma van az esedékes menni napja, este ossze is bujtunk apával, ilyenkor menni környéken másnap meg szokott jönni ha egyutt vagyunk előző ejjel.

Eddig meg semmi.

Teszteltem clearblue nem digitalissal, kettőt is es mindkettő negatív.

Hiába nem terveztük azert kicsit csalódott lettem.

Mindegy, majd élesben, ha "eljön az ideje" :-)

Most meg akkor türelmetlenül várom a Mikulást :-/

2016. aug. 19. 08:25
 14/20 A kérdező kommentje:
*mensi (kijavított a telo "menni"-re :-D )
2016. aug. 19. 08:26
 15/20 anonim ***** válasza:
szia kedves kerdezö. mi lett veled? megjött végül? é nagyon kíváncsi lennék :)
2016. aug. 22. 17:05
 16/20 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Tegnap reggel végül megjött, de nagyon kevés, egesz nap 3tampont használtam el, ma összesen megint 3-at de ugy hogy félig sem teltek meg a kis méretűek. Amugy egy hétig szokott tartani azaz 7napig es az első 3napban rendszeresen telik a normál tampon.

Arra gondolok hogy lehet nem is volt peteeres ebben a hónapban es azert?! Nem tudom mert nem figyeltem tudatosan.

Koszi hogy megkérdezted :-)

2016. aug. 23. 01:37
 17/20 anonim ***** válasza:
39%
A menstruációs vér mennyisége nem függ attól, hogy volt-e peteérés.
2016. aug. 23. 07:46
 18/20 A kérdező kommentje:

Tenyleg?

Akkor miért lehet ez hogy most ilyen kevés?:-O

Azt mar tenyleg kötve hiszem hogy terhes lennék, azert ahhoz "tul piros" jött (ugy tudom barnás ok, de ha piros akkor nem lehet terhesség) :-/

2016. aug. 23. 08:44
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg összefügg. Én is megfigyeltem már ezt, hogy mikor sanszos, hogy nem volt pé-m, (szoktam érezni a jeleit) utána gyengébb menzeszem volt.
2016. aug. 23. 08:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Más hormon szabályozza a kettőt, persze azért összefügg.

Akinek nincs vérzése, annak peteérése sincs, viszont évekig lehet valakinek vérzése peteérés nélkül.

(És most nem a szoptatási időszakra gondolok!)

2016. aug. 23. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!