Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 mm-es endometrium az jó?

4 mm-es endometrium az jó?

Figyelt kérdés
Voltam UH-n, ezt írták a papíromra.. Két hete késik, teszt negatív.. Utalhat korai terhességre?
2016. aug. 16. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát...inkább 14-nek kellene lennie. :(
2016. aug. 16. 17:14
 2/7 A kérdező kommentje:
:( igen, olvasgattam és mindenhol azt írják hogy többnek kell lennie.. Azt hittem, hogyha nagyon korai a terhesség, akkor kb ennyi:) de mindegy, próbálkozunk tovább! :)
2016. aug. 16. 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Sajnos nem igazán! Bár a beágyazódáshoz is kb. 7-8 mm-nek kellene lennie!

E vitamin tud segíteni! Hajrá! :)

2016. aug. 16. 17:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Juj ez nagyon kevés. :( Nekem menzesz után 1-2 nappal volt ennyi. Terhesség esetén 10 felett "illik" lennie. Sajnálom.
2016. aug. 16. 22:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább arra utál h nem volt peteérés,ovuláció.És amiatt késik\kimarad egy hónap.
2016. aug. 17. 09:05
 6/7 A kérdező kommentje:
:( sajnos!! :( köszönöm nektek a válaszokat! :)
2016. aug. 17. 09:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Látom hogy régi a kérdés de mivel teherbeesésem előtt én is naponta kerestem rá ilyen információkra, leírom nektek hogy: én egy pozitív teszt után rohantam az orvoshoz hogy itt a baba, majd kiábrándított, hogy semmit nem lát ami terhességre utalna, viszont a méhnyálkahártya 4mm, szóval kizárt a baba. Ilyen vékonyon nem tud megtapadni. Biztos rossz volt a teszt vagy rosszul olvastam le.

45 éve praktizál a doki, gondoltam ő már látott mindent, tutira elhittem neki h téves a két csík. Vérvételre beutalt, aminek az eredménye kimutatta, hogy mégis itt a baba!!!

Szóval nem kell a mm-eken pörögni, bármi előfordulhat, ha jönni akar a baba, nincs számára akadály 😊

17hkm

2017. júl. 23. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!