Akkor végülis milyen a jó endometrium?
Nekem 25mm volt amikor teherbe estem a fiammal.
Ciklus 10 napján pedig 6-7mm szokott lenni.
Ha ciklus végén 10mm vagy fölötti akkor az már babagyanús. (doki mondta)
Ovu előtt vékonynak kell lennie és majd ovu után a progeszteron miatt fog vastagodni. 7 nappal ovu után éri el a maximumot, addig folyamatosan épül fel, végülis eddig kell készen lennie a megtermékenyített petesejt befogadására. Menzesz előtt minimum értéke van, 5 alattival nem nagyon sikerül a beágyazódás, mert nincs hova. De hogy 8 vagy 20, amennyiben leválik menzeszkor, nincs jelentősége. Ha menzesz után vastag, az nem jó.
Ha az orvos azt mondta jó, akkor ne aggódj. :)
Úgy emlékszem nekem 12 körüli volt talán.
Látom hogy régi a kérdés de mivel teherbeesésem előtt én is naponta kerestem rá ilyen információkra, leírom nektek hogy: én egy pozitív teszt után rohantam az orvoshoz hogy itt a baba, majd kiábrándított, hogy semmit nem lát ami terhességre utalna, viszont a méhnyálkahártya 4mm, szóval kizárt a baba. Ilyen vékonyon nem tud megtapadni. Biztos rossz volt a teszt vagy rosszul olvastam le.
45 éve praktizál a doki, gondoltam ő már látott mindent, tutira elhittem neki h téves a két csík. Vérvételre beutalt, aminek az eredménye kimutatta, hogy mégis itt a baba!!!
Szóval nem kell a mm-eken pörögni, bármi előfordulhat, ha jönni akar a baba, nincs számára akadály 😊
17hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!