Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 24. napon lehet már tünet?

24. napon lehet már tünet?

Figyelt kérdés
Tegnap óta el van dugulva az orrom és mára a szájzugom is kirepedt, ezek lehetnek jelek?
2016. aug. 12. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem. Lazíts! ;)
2016. aug. 12. 22:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Okés :)
2016. aug. 12. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Az első tünet a menstruáció késése/kimaradása lesz.

Addig ne parázz :)

2016. aug. 13. 01:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Rengeteg ember annyira ráfeszül...tudom könnyű annak akinek van babája stb....de nekem is így volt....1.-2. próbálkozás nem sikerült...mikor 3-szorra mondtam már mindegy nem érdekel, oylan aranyos csajszi jött össze, .hogy csoda :)

nem szabad ráfeszülni a témára, szerintem ez soakt számít :) sok sikert!

u.i.: én terhesen diplomáztam/államvizsgáztam..kb. növekedett a pocim és 16-17-18. hét körül kezdett mozgolódni (pont esküvőnk előtti napokon :) ) sose fájt hasam, sose volt hányingerem...tehát nekem menzesz kimaradás volt csak, és pocak növekedés :)

2016. aug. 14. 12:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Kerlek ne itelkezz latatlanban, 2 eve varjuk, most vagyunk tul az elso inszeminacion. Ha "csak" a 3. honapban jott volna ossze, hidd el, most nem ide irogatnek.
2016. aug. 15. 06:54
 6/7 anonim ***** válasza:

oké tudom, bocsi de lehet most már túl rágörcsöslz az se jó :( mert sokat olvastam iylen én is mondják, hogy mikor már teljesen lemondtak róla akkor jött....

valaki 3 hónap után kérdez iyleneket valaki 2 év után.....

én csak gondoltam "segítek" hátha, hisz ezért van ez az oldal

2016. aug. 15. 08:38
 7/7 anonim ***** válasza:
másrészt leírtam, hogy velem mi volt ergo válaszoltam a kérdésedre, mégis valaki lepontozott....de hát ilyen ez az oldal...szép napot és sok sikert...:)
2016. aug. 15. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!