Kb.1 hete érzek a hasamban mozgást, teljesen olyan, mint amikor terhes voltam. Lehet, hogy az vagyok? Bv. Lennt
Figyelt kérdés
De ezt a mozgást nem csak ott alul érzem, mint annak idején a legelején, hanem feljeb is. Mondom teljesen olyan, mintha baba lenne, még ha hanyatt fekszem látom is ahogy mozdul a hasam.
Mostanában gumit használtunkaz elejétől, de néhány hónapja volt, h csak a végén húztuk fel.
Kávézok, de nem igazán kívánom már, mint az első terhességemnél. KIcsit fáradékony is vagyok talán. Ja és eddig megjött mindig, még modt húsvétkor volt meg utoljára.
Amúgy még kicsit nagy a pocim, ezeért lehet, h fel sem tűnne?
Szerintetek, lehet???
Vagy csak ilyen "képzelgések" mert nem rég szültem (fél éve). (Bár anélkül keztem érezni a hasam, h gondoltam volna ilyesmire)
2010. ápr. 19. 10:14
11/13 anonim válasza:
Rendkívül ritka eset,de van ilyen! :) Szerintem ez nem rémisztő,legalább is,én nem lennék megijedve,csak meglepődnék.
12/13 anonim válasza:
Lehet a beleid mozognak,vagy az idegek.
13/13 anonim válasza:
Szia! Jó,hogy ilyet írtál! Nekem is hasonló dolgok vannak mostanában,egyik nap pozi teszt másnap nega és így tovább...! Én is úgy érzem,mintha mozogna a baba a hasamban!! Az utolsó 2 havim késett egy hetet,most meg nem is jött meg! DE nőtt a hasam nem keveset!! Hétfőn megyek dokihoz! DE nagyon kíváncsi lennék,hogy esetleg terhes babád lesz? Ha tudsz majd valamit akkor írd már meg léccike! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!