Kb.1 hete érzek a hasamban mozgást, teljesen olyan, mint amikor terhes voltam. Lehet, hogy az vagyok? Bv. Lennt
De ezt a mozgást nem csak ott alul érzem, mint annak idején a legelején, hanem feljeb is. Mondom teljesen olyan, mintha baba lenne, még ha hanyatt fekszem látom is ahogy mozdul a hasam.
Mostanában gumit használtunkaz elejétől, de néhány hónapja volt, h csak a végén húztuk fel.
Kávézok, de nem igazán kívánom már, mint az első terhességemnél. KIcsit fáradékony is vagyok talán. Ja és eddig megjött mindig, még modt húsvétkor volt meg utoljára.
Amúgy még kicsit nagy a pocim, ezeért lehet, h fel sem tűnne?
Szerintetek, lehet???
Vagy csak ilyen "képzelgések" mert nem rég szültem (fél éve). (Bár anélkül keztem érezni a hasam, h gondoltam volna ilyesmire)
Szia!
Szerintem mozgást nem érezhetsz még mert az jóval később jelentkezik,mert te talán 2 hetes terhes lehetsz és ilyenkor még nem érezni a babuci mozgását.Terhes lehetsz mert ha csak a végén használjátok a gumit akkor is kerülhet ondó a hüvelybe.Ha nem jön meg a mensid vegyél tesztet.Remélem tudtam segíteni ,további szép napot neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!