Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kb.1 hete érzek a hasamban...

Kb.1 hete érzek a hasamban mozgást, teljesen olyan, mint amikor terhes voltam. Lehet, hogy az vagyok? Bv. Lennt

Figyelt kérdés

De ezt a mozgást nem csak ott alul érzem, mint annak idején a legelején, hanem feljeb is. Mondom teljesen olyan, mintha baba lenne, még ha hanyatt fekszem látom is ahogy mozdul a hasam.

Mostanában gumit használtunkaz elejétől, de néhány hónapja volt, h csak a végén húztuk fel.

Kávézok, de nem igazán kívánom már, mint az első terhességemnél. KIcsit fáradékony is vagyok talán. Ja és eddig megjött mindig, még modt húsvétkor volt meg utoljára.

Amúgy még kicsit nagy a pocim, ezeért lehet, h fel sem tűnne?

Szerintetek, lehet???

Vagy csak ilyen "képzelgések" mert nem rég szültem (fél éve). (Bár anélkül keztem érezni a hasam, h gondoltam volna ilyesmire)

2010. ápr. 19. 10:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is éreztem ilyet, de semmi nem volt.
2010. ápr. 19. 10:19
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor lehet valami utóhatás féle. :)
2010. ápr. 19. 10:20
 3/13 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Szerintem mozgást nem érezhetsz még mert az jóval később jelentkezik,mert te talán 2 hetes terhes lehetsz és ilyenkor még nem érezni a babuci mozgását.Terhes lehetsz mert ha csak a végén használjátok a gumit akkor is kerülhet ondó a hüvelybe.Ha nem jön meg a mensid vegyél tesztet.Remélem tudtam segíteni ,további szép napot neked!

2010. ápr. 19. 10:23
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen én is tudom, hogy később érezni és akkor is csak lentebb, legalábbis én így voltam vele.
2010. ápr. 19. 10:28
 5/13 A kérdező kommentje:
Csak hallottam már azt is több felől, h van akinek attól még megjön.
2010. ápr. 19. 10:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
igen, terhesség elején még megjöhet. 15 hetes terhesen vettem észre, hogy hoppá itt valami nem stimmel:) Nekem addig végig megjött ugyanúgy mint előtte:) Szóval jobb ha csinálsz egy tesztet:)
2010. ápr. 19. 10:40
 7/13 A kérdező kommentje:
De az nem számít, h fentebb is érzem a hasamban?
2010. ápr. 19. 10:47
 8/13 A kérdező kommentje:
Lehet, h csak a főverőér?
2010. ápr. 19. 16:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Akinek terhesen is megjön,annak továbbra is van peteérése. Hallani már olyat is,hogy úgy vár valaki 2 babát,hogy 2 külön hónapban fogant. Van ilyen.
2010. ápr. 22. 17:00
 10/13 anonim válasza:
Komolyan van olyan aki ket kulon honapban var babat? Mivel nekem is positiv lett a testem de ma megint reggel meg jott es ezt nem igazan vagom kicsit felek mivel ilyet meg nem is hallotam:S egyepkent nekem nincs babam meg de mart az elsot nagyon varjuk paromal...
2010. ápr. 22. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!