Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés előtt 2 nappal és az...

Csiu89 kérdése:

Peteérés előtt 2 nappal és az ovu napján voltunk együtt párommal. Peteérésig cickafark teát ittam, utána palástfüvet, mert olvastam, hogy azok segíthetnek benne. Lehet esélyem, reménykedhetünk? A ciklusom 21. napján vagyok,18-ra nem várom. :/

Figyelt kérdés

Észrevételeim:

2 hete kb. észrevettem,hogy feltűnően megnőttek a melleim,de különösebb feszülést nem figyeltem meg. Illetve a pocim is kerekedik.Tudom,hogy ez még nem lehet az,csak nem értem az okát.

Alhasi szurkálások vannak, de csak 1-1 pillanatra.

Első baba lenne ezért kérnék tanácsot ha valaki járt már így vagy hasonlóan.

2016. aug. 11. 08:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Szia! Sikerült?
2016. nov. 8. 14:47
 12/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :)

igen! SIKERÜLT! ^.^

10 hetesek vagyunk! Köszönöm az érdeklődést! :*

2016. nov. 24. 14:18
 13/29 anonim ***** válasza:
Szia! Gratulàlok :) Nekem is sikerült! Pozit teszteltem. :) 6 hetes vagyok. Kövi héten tervezek elmenni dokihoz. Te mikor mentél dokihoz? Hàny hetesen? Azt szeretnén ha màr lenne szívhang.
2016. nov. 24. 17:43
 14/29 A kérdező kommentje:

Mi 6. héten mentünk, akkor már 4mm-es volt a kincsünk és hallottuk a szívhangot is! ^.^

nagyon nagyon gratulálok Neked! :*

2016. nov. 25. 07:34
 15/29 anonim ***** válasza:
Köszi :) Alig vàrom, hogy lássam az ultrahangon.
2016. nov. 25. 21:05
 16/29 A kérdező kommentje:

Azt elhiszem! Mi ia izgatottak voltunk. :)

most a 12. heti nagy vizsgálatot várjuk,hogy megnyugodhassunk,hogy minden rendben van ^.^

Nekünk van egy kis előnyünk, minden nap halljuk a kis szívhangját. ^.^ Megéri beszerezni egy olyan gépet. ;)

Megnyugtató hallani az apró kis szívecskéjét pulzálni, hogy értünk dobog ♡

Nagyon szorítok nektek!

Tájékoztass ha megtörtét az uh vizsgálat.

Remélem segítettem.

Türelmes várakozást és jó egészséget Nektek! :*

2016. nov. 25. 21:35
 17/29 anonim ***** válasza:
Okés. Köszi :) Mindenképp írok, hogy mi volt. December 6.-a után akarok menni. Akkor leszek 7hetes. Alig bírom màr kivárni. :) Jók legyetek addig. :*
2016. nov. 26. 17:56
 18/29 anonim ***** válasza:
A szívhang jelző gépet, hol tudom beszerezni?
2016. nov. 27. 23:23
 19/29 A kérdező kommentje:

Szia! Mi is 6-án megyunk a 12 hetesre :D

Én a szívhang hallgató gépet egy ismerősömtől vettem használtan. A neten körül tudsz nézni, de a csaj is egy baba boltban vette anno. Sok sikert. :*

2016. nov. 30. 10:14
 20/29 A kérdező kommentje:
Ami nekem van annak a neve Angel Sounds Fetal Doopler. Hátha így könnyebb. Szerintem teljesen jó és megbízható gépecske ^.^
2016. nov. 30. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!