Rendszertelen mensi mellett sikerult vkinek siman teherbe
esni?
hát minden esetre ha meglesz írd be! endokrinológushoz jársz,vagy nőgyógyászhoz? mert ehhez az endokrinológusok értenek.
van pco ciszták nélkül is.nem paráztatni akarlak,csak ha gyereket akarsz nem árt az alaposság.
a hormoneredményeidet nézd meg,az LH-FSH arány 1-1 hez kell lennie.
ha az LH magasabb mint az FSH, az pco-ra utal.
meg a terheléses cukor akkor most volt,vagy nem?
egyébként más tüneted pco--ra a rendszertelen mensesen kívül?
túlsúly ami nem megy le? szőrösödés,hajhullás?
2016. aug. 11. 20:22
most nézem,hogy nem adta oda a leletedet. Azt ki lehet kérni,még e-mailben is átküldik ha kéred és akkor meglesz.
2016. aug. 11. 20:25
23/30 A kérdező kommentje:
Vérvétel volt nőidokinál is és endokrinologusnál is és mind a két helyen uh-t csináltak. Komolyan ezek a kérdéseid elég ijesztően hozzáértőek. Te vmi doki vagy? Vagy csak ilyen jártas ezekben a dolgokban? 15 éves korom óta ugyanaz a nődokim, ha szerinte nincs gond egészségügyileg, akkor hiszek neki, túl jóban vagyunk ahhoz h elsunnyogná a bajt. Van már egy fiam, még fél évet adok a természetes doki mentes teherbeésésnek. Az kb egy év.
24/30 A kérdező kommentje:
Ha addig sem jönne össze, talán belefogok a komolyabb orvosi vizsgálatokba, kezelésekbe. De van már egy gyönyörű fiam, nem akarom h az anyukája egy görcsölős, idegroncs, minden menzeszkor depis nő legyen. Ha lesz kistesó boldogság lesz, ha nem jön össze, akkor is már boldogság van :-)
végül is még csak február óta próbálkoztok,az még nem olyan sok idő:)
Azt,hogy ilyen "hozzáértő" vagyok én sajnálom a legjobban hidd el!
nekem az első gyerekem elég könnyen összejött,de a másodikkal nagyon megszenvedtünk.
2.5 év próbálkozás,millió kivizsgálás,3 sikertelen lombik,közben egy missed ab,ezek voltak,és most végre terhes vagyok,remélem minden rendben is lesz.
emiatt vagyok így "kiképezve" a témában,bár ne lett volna rá szükség.
2016. aug. 12. 08:49
26/30 A kérdező kommentje:
Gratulaaaalok tiszta szivbol ☺ pont azt szeretnem elkerulni amin neked at kellett menned, nem lehetett konnyu es biztos meg is viselt. Tudom megeri a babaert, de nem vagyok benne olyan biztos h lennek olyan eros mint te voltal. Remelem nekunk ossze jon a baba februarig, ha nem, parommal beszeltunk orokbefogadasrol is.
azért addig még van ám pár lépcsőfok.sok nőnek egyszerű a megoldás a problémájára,egy kis kivizsgálás egy kis gyógyszer és jöhet a baba. azért érdemes ám vizsgálódni,nem olyan megterhelő,főleg az elején még.
2016. aug. 12. 11:17
egyébként köszönöm,a 14. hétben vagyok:)nagyon reménykedem,mert ha ez se jön össze,tuti kiborulok most már.
2016. aug. 12. 11:18
29/30 A kérdező kommentje:
2016. aug. 12. 13:25
Kapcsolódó kérdések: