Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rendszertelen mensi mellett...

Rendszertelen mensi mellett sikerult vkinek siman teherbe esni?

Figyelt kérdés
Ciklusaim 30-38 naposak, de van h teljesen kimarad egy egesz honap. Februar ota probalkozunk, de semmi. Mindenfele viszgalaton voltam mar, doki szerint nincs baj, legyunk egyutt mikor jol esik. Fiam 15 honapos, o veletlenul csuszott be, gondoltuk gyorsan jon majd a kisteso is. Kezdek ketsegbe esni...szerintetek?

2016. aug. 10. 20:34
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

hát minden esetre ha meglesz írd be! endokrinológushoz jársz,vagy nőgyógyászhoz? mert ehhez az endokrinológusok értenek.

van pco ciszták nélkül is.nem paráztatni akarlak,csak ha gyereket akarsz nem árt az alaposság.

a hormoneredményeidet nézd meg,az LH-FSH arány 1-1 hez kell lennie.

ha az LH magasabb mint az FSH, az pco-ra utal.

meg a terheléses cukor akkor most volt,vagy nem?

egyébként más tüneted pco--ra a rendszertelen mensesen kívül?

túlsúly ami nem megy le? szőrösödés,hajhullás?

2016. aug. 11. 20:22
 22/30 anonim ***** válasza:
most nézem,hogy nem adta oda a leletedet. Azt ki lehet kérni,még e-mailben is átküldik ha kéred és akkor meglesz.
2016. aug. 11. 20:25
 23/30 A kérdező kommentje:
Vérvétel volt nőidokinál is és endokrinologusnál is és mind a két helyen uh-t csináltak. Komolyan ezek a kérdéseid elég ijesztően hozzáértőek. Te vmi doki vagy? Vagy csak ilyen jártas ezekben a dolgokban? 15 éves korom óta ugyanaz a nődokim, ha szerinte nincs gond egészségügyileg, akkor hiszek neki, túl jóban vagyunk ahhoz h elsunnyogná a bajt. Van már egy fiam, még fél évet adok a természetes doki mentes teherbeésésnek. Az kb egy év.
2016. aug. 11. 21:15
 24/30 A kérdező kommentje:
Ha addig sem jönne össze, talán belefogok a komolyabb orvosi vizsgálatokba, kezelésekbe. De van már egy gyönyörű fiam, nem akarom h az anyukája egy görcsölős, idegroncs, minden menzeszkor depis nő legyen. Ha lesz kistesó boldogság lesz, ha nem jön össze, akkor is már boldogság van :-)
2016. aug. 11. 21:19
 25/30 anonim ***** válasza:

végül is még csak február óta próbálkoztok,az még nem olyan sok idő:)

Azt,hogy ilyen "hozzáértő" vagyok én sajnálom a legjobban hidd el!

nekem az első gyerekem elég könnyen összejött,de a másodikkal nagyon megszenvedtünk.

2.5 év próbálkozás,millió kivizsgálás,3 sikertelen lombik,közben egy missed ab,ezek voltak,és most végre terhes vagyok,remélem minden rendben is lesz.

emiatt vagyok így "kiképezve" a témában,bár ne lett volna rá szükség.

2016. aug. 12. 08:49
 26/30 A kérdező kommentje:
Gratulaaaalok tiszta szivbol ☺ pont azt szeretnem elkerulni amin neked at kellett menned, nem lehetett konnyu es biztos meg is viselt. Tudom megeri a babaert, de nem vagyok benne olyan biztos h lennek olyan eros mint te voltal. Remelem nekunk ossze jon a baba februarig, ha nem, parommal beszeltunk orokbefogadasrol is.
2016. aug. 12. 10:49
 27/30 anonim ***** válasza:
azért addig még van ám pár lépcsőfok.sok nőnek egyszerű a megoldás a problémájára,egy kis kivizsgálás egy kis gyógyszer és jöhet a baba. azért érdemes ám vizsgálódni,nem olyan megterhelő,főleg az elején még.
2016. aug. 12. 11:17
 28/30 anonim ***** válasza:
egyébként köszönöm,a 14. hétben vagyok:)nagyon reménykedem,mert ha ez se jön össze,tuti kiborulok most már.
2016. aug. 12. 11:18
 29/30 A kérdező kommentje:
Ossze fog jonni! ☺
2016. aug. 12. 12:16
 30/30 anonim ***** válasza:
remélem,hogy neked is:)
2016. aug. 12. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!