Rendszertelen mensi mellett sikerult vkinek siman teherbe esni?
A gátlások megszünése a siker kulcsa, látod!!. Mi nem ittunk, de egy nagyon stresszes időszak zárult le akkor, baromi boldog, szabad voltam, semmi nem tudott volna kizökkenteni, és meg is fogant ebben az önfeledt időpontban. Ezért sem jó sztem rágörcsölni.
;) hajrá
12 eves kotom ota 28-52nap- es 2-3 ev a menstruacioim kozotti ido. Vagyia ha ma megjonne lehet hogy 28nap, 52nap, vagy 2-3 ev mulva lenne a kovetkezo.
1-es, azt hiszem vesztettel.
Vizsgaltak mar mindenre. Kaptam maroknyi hormongyogyszert azzal a lendulettel, hogy ha beszedem a levego ia hizlalni fog. Nem szedtem be. Mas azt mondta kover vagyok, fogyjak le. 20 eve fogyozok azota megy a 10kg-os csiki-csuki. Jelenleg is 94 vagyok. :(
Szoval mikor legutobb a 80 korul volt a sulyom 6 honap utan osszejott a kisfiam, ugy, hogy elotte januarban es majusban volt csak piros nap, kb juliusban fogant. Most 15 hos. A szoptatas alatt hiztam ilyenre. Megint elakadt a verzes. Lassan kisteso kene....
Ne add fel! Lehetsz terhes! Egyszer mar amugy is osszejott. Menni fog megint. Sablonos leszek, de ne gorcsolj rajta, csak elvezd a sexet. Akkor sikerul mindig. ;)
beírnád a hormoneredményeidet,amik rendben vannak?
IR-t néztek?
honnan tudod,hogy nincs PCO-d?
mert sok eredménynél nem elég a határértéken belül maradni,pl a pajzsmirigy is ilyen a határérték 4-is van,de a teherbe eséshez 2 alatt kell lennie.
az IR pedig az inzulin rezisztencia.Ezek szerin voltál 3 pontos terheléses cukor vizsgálaton? jó lenne ha be tudnád írni az eredményeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!