Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rendszertelen mensi mellett...

Rendszertelen mensi mellett sikerult vkinek siman teherbe esni?

Figyelt kérdés
Ciklusaim 30-38 naposak, de van h teljesen kimarad egy egesz honap. Februar ota probalkozunk, de semmi. Mindenfele viszgalaton voltam mar, doki szerint nincs baj, legyunk egyutt mikor jol esik. Fiam 15 honapos, o veletlenul csuszott be, gondoltuk gyorsan jon majd a kisteso is. Kezdek ketsegbe esni...szerintetek?

2016. aug. 10. 20:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

A gátlások megszünése a siker kulcsa, látod!!. Mi nem ittunk, de egy nagyon stresszes időszak zárult le akkor, baromi boldog, szabad voltam, semmi nem tudott volna kizökkenteni, és meg is fogant ebben az önfeledt időpontban. Ezért sem jó sztem rágörcsölni.

;) hajrá

2016. aug. 10. 22:14
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

12 eves kotom ota 28-52nap- es 2-3 ev a menstruacioim kozotti ido. Vagyia ha ma megjonne lehet hogy 28nap, 52nap, vagy 2-3 ev mulva lenne a kovetkezo.

1-es, azt hiszem vesztettel.

Vizsgaltak mar mindenre. Kaptam maroknyi hormongyogyszert azzal a lendulettel, hogy ha beszedem a levego ia hizlalni fog. Nem szedtem be. Mas azt mondta kover vagyok, fogyjak le. 20 eve fogyozok azota megy a 10kg-os csiki-csuki. Jelenleg is 94 vagyok. :(

Szoval mikor legutobb a 80 korul volt a sulyom 6 honap utan osszejott a kisfiam, ugy, hogy elotte januarban es majusban volt csak piros nap, kb juliusban fogant. Most 15 hos. A szoptatas alatt hiztam ilyenre. Megint elakadt a verzes. Lassan kisteso kene....

Ne add fel! Lehetsz terhes! Egyszer mar amugy is osszejott. Menni fog megint. Sablonos leszek, de ne gorcsolj rajta, csak elvezd a sexet. Akkor sikerul mindig. ;)

2016. aug. 10. 22:39
 13/30 A kérdező kommentje:
Koszi csajok, hol vagyok en hozzatok kepest. Fel nem adom, eddig nem is stresszeltem, de vhogy nagyon biztam ebben a honapban. Vmiert ugy ereztem h fiam is jul.ban sikerult, most is fog. Parom ugy van vele h ha jonnie kell majd jon, nem is erti h miert szomorodtam el.
2016. aug. 10. 22:47
 14/30 anonim ***** válasza:
6os vagyok. En ugy tudom, minden nap azonos idoben kell merni, mensi elso napjatol,higanyossal es szajban,nyelv ala dugva. Amikor leesik a ho, nehany tizedet aznap kell probalkozni :) elotte egy evig probalkoztak eredmenytelenul baratnomek. Remelem minel hamarabb osszejon a baba nektek! :)
2016. aug. 10. 23:39
 15/30 A kérdező kommentje:
Koszi, ma van 3.napja h megjott. Elkezdem merni akkor.
2016. aug. 11. 07:10
 16/30 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon rendszertelen, de a második hónapban mégis összejött a baba. És a második hónap alatt inkább a második ciklust értem, mert február elején kezdtünk próbálkozni (mensi után) és március végén megjött. A következő menstruáció már elmaradt, de pozitívat csak május végén teszteltem, akkor voltam 4 hetes terhes, tehát két héttel a teszt előtt fogant meg a baba.
2016. aug. 11. 08:08
 17/30 anonim ***** válasza:

beírnád a hormoneredményeidet,amik rendben vannak?

IR-t néztek?

honnan tudod,hogy nincs PCO-d?

2016. aug. 11. 09:00
 18/30 A kérdező kommentje:
Kezembe nem adta a doki az eredmenyt, azt mondta h minden normalis szintben van, prolaktnint kulon mondta h rendben, mert arra gyanakodtam. Pajzsmirigy vizsgalaton is voltam, ott is minden ok. A pco meg onnan tudom h a hugomnak pcos van + inzulinrezisztencia es doki nalam ezt elsore zarta ki. IR nem tudom h mi. Miert kered az eredmenyeket?
2016. aug. 11. 14:22
 19/30 anonim ***** válasza:

mert sok eredménynél nem elég a határértéken belül maradni,pl a pajzsmirigy is ilyen a határérték 4-is van,de a teherbe eséshez 2 alatt kell lennie.

az IR pedig az inzulin rezisztencia.Ezek szerin voltál 3 pontos terheléses cukor vizsgálaton? jó lenne ha be tudnád írni az eredményeidet.

2016. aug. 11. 17:17
 20/30 A kérdező kommentje:
Sajnos nincsenek nalam az orvosi papirok, de most elbizonytalanitottal kicsit. Hugomnak rendesen latszik uh-n a gyongysor a petefeszkeben 😟 az enyem szep tiszta es vervetel alapjan is az jott ki h nincs ott baj.
2016. aug. 11. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!