Fájhat az alhasam akkor is, ha terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Fogamzasgatlot szedtem, ket honapja abbahagytam. Szexeltunk megszakitassal, nem jott meg, 1 hete kesik. Az alhasam fajdogal alul. Lehetseges, hogy teherbe estem es ugy is fajdogal az alhasam vagy megfog jonni?:(2016. aug. 9. 23:51
1/5 anonim válasza:
Hát mind a kettő lehetséges.
Sokan mondják hogy kimaradò menstruàcó körül ugyanúgy érzik a mindjárt megjön érzést teljesen is.tesztet mikor csinálsz?
2/5 anonim válasza:
Nekem is fajdogal az alhasam ahogy szokott a mensi elott, de en pozitivat teszteltem 2 napja. Szoval igen.
Szerintem amugy inkabb a gyogyszer abbahagyasa miatt keshet, de vegyel egy tesztet, ha terhes vagy azt mar delutani vizeletbol is kimutatja ennyi kesesnel.
3/5 anonim válasza:
Lehet csak a gyógyszer elhagyása miatt késik. De ha csinálsz egy tesztet egy hét késés után már elvileg pozitívat kell mutatnia, ha terhes vagy.
4/5 anonim válasza:
Lehetséges. Nekem is menzi szerűen fájt az alhasam pár nap múlva pozitív lett a teszt. Kedves kérdező remélem azt tudod hogy a megszskításos szex Nem Védekezés. Szóval adtatok esélyt rá hogy baba legyen. De ha már 1 hete késik tesztelj reggeli első vizeletből mert ha még fiatal a terhesség akkor a reggeli vizelettel mutatja ki a teszt. 18+4 hkm
5/5 anonim válasza:
En megszakitassal lettem most terhes es jelenleg nekem is faj a hasam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!