A naptaram szerint tegnap kellett volna megjonnie. De nem jött meg 25 napos a ciklusom és 7napig tart alhasi gorcseim vannak és nagyon felfaztam pisileskor nagyon fáj az alhasam terhes lehetek?
a ciklusom 13 napján
pantatex huvely kupot használtam
és ezért félek h terhes vagyok
Az meg milyen?
A kúpok nem igazán biztonságosak.
majdnem olyan mint a pharmatex
de ugye nagyon félek h terhes leszek
de én már hasznaltam ezt a kupot egyszer akkor jó volt ht remelemtmost is az lesz
de nagyon fáj a bal petefeszkem
meg a alhasi gorcseim is vannak
meg egy picit a derekán is fáj még a fejem az nagyon
de viszont hugyuti fertozesem lett mert megfaztam
talán attól fáj ennyire mindenem?
köszönöm
ht nagyon sok a fehér folyasom az baj?
A felfázás sokkal hamarabb okoz alhasi görcsöket, mint egy ilyen korai terhesség,viszont a fertőzés lehet annyira súlyos, hogy emiatt nem is jön meg, vagy késik.
Mindenképp menj el orvoshoz, mert egy ilyen komoly felfázásból komoly bajod is lehet, írjon fel antibiotikumot meg amit jónak lát.
A terhességet nem lehet kizárni így viszont, érdemes lehet egy olcsó tesztet is venni már, menstruáció kimaradás után már az is kimutatja.
írtak fel gyógyszert szedem is
de félbe szoktam törni és csak az egyik felét tudom kényelmi mert a többit hiába próbálom nem tudom
holnap veszek tesztet
egy kicsit megduzzadtak a mellém az mitol van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!