Hőgörbe. Megnéznétek? Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Ez a mostani :
Ez pedig a múlt havi, csak összehasonlítás képen :
Hónap végén, vagyis 20-a után megyek dokihoz, meg laborba.
2016. aug. 9. 08:21
1/10 anonim válasza:
semmi gond. jó a görbéd, az alsón később volt az ovud (16.nap), de a görbe OK. Mérési pontatlanság miatt ugrál csak, de tendencia szerint a 2. felében megemelkedik az hőd és ez a lényeg
2/10 A kérdező kommentje:
Igen a múlt havi az jó, engem a mostani bosszant. Mindíg ugyan akkor mérem, ugyan azzal a hőmérővel. Nem értem most miért ilyen magas a hő.
2016. aug. 9. 08:32
4/10 A kérdező kommentje:
Igen mérem 5 percig, ugyan úgy mérem mint eddig.
2016. aug. 9. 10:48
5/10 anonim válasza:
Van hormonális problémád?szerintem kicsit magas az alaphőd ami pajzsmirigy túlműködésre utalhat..Esetleg csinálj egy tesztet nem e vagy terhes,ha ez kizárható én elmennék orvoshoz.A mostani görbéd szerint még nem volt ovuláció.
6/10 A kérdező kommentje:
Pm alulműködésre szedem a gyógyszert, 20-a után megyek laborba pont ez miatt. Lehetséges hogy most meg már sok a gyógyszer? 9,9 volt màrciusban arra szedek 75 mikrogramm Letroxot. Csináltam már 3 tesztet is, negatív illetve szàradàs után az első 2-n volt valami màsodik csík féle, a mai meg még nem szàradt meg rendesen. Szerintem is valami hormonális gond lehet.
2016. aug. 9. 12:07
7/10 anonim válasza:
#5 Hát elképzelhető hogy mivel jól reagálsz a gyógyszerre nem kell ennyi belőle,de ehhez én nem értek.A tesztjeidet meg tudod mutatni?Csak mert nekem volt kémiai terhességem ami fenn tartotta a hőt(2 pozitív majd negatív tesztek),de nem jött meg majd csak 2 hét késés után
8/10 A kérdező kommentje:
2016. aug. 9. 13:24
9/10 anonim válasza:
Hát látom mire gondolsz de szerintem az csak száradási,nekem vastagabb volt meg színes.De lehet még csak ezután jön az ovud,nekem 18-19. napon van:)
10/10 A kérdező kommentje:
Igen elvileg még később lesz ovu, engem a magas ébredési hő zavar.
2016. aug. 9. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!