Még elvileg nem is volt ovum, akkor miért megy fel egyre jobban a hőm? Megnéznétek a hőgörbémet?
2016. ápr. 14. 09:56
1/3 anonim válasza:
fene tudja, mi volt a hőddel a 10-11. napon. akár korai ovu is lehetett.
2/3 A kérdező kommentje:
igen, ez nekem is eszembe jutott, de pénteken voltam UH követésen, és akkor még csak 12 mm-es volt a domináns tüszőm, doki bácsi azt mondta, ezen a héten kell beleadni apait anyait kétnaponta. Így is teszünk, de azért furcsálom.
Beteg nem vagyok. A hőmérő is jó. Mindig 7-kor mérem, előtte nem pisileg, nem mászkálok, alszom sokat.
A domináns tüszőm a jobb petefészkemben van, az az oldal 1-2 napja sajog is olykor.
Eddig sosem volt ilyen magas hőm.
2016. ápr. 14. 10:32
3/3 anonim válasza:
Szia az sem jó ha túl sokat alszol es úgy mered :) 6-8 óra a max utána mar nem túl pontos es túl eltérően mutathatja :).szurkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!