Szerintetek van olyan, hogy 2 embernek azért nem lesz
gyereke, mert genetikailag nem illenek össze?
Figyelt kérdés
Volt párommal 2 évig hiába próbálkoztunk, nem lettem terhes. Mielőtt vizsgálatokra került volna sor, szétmentünk. Férjemmel mindhárom gyerekünk az első védekezés nélküli hónapban megfogant. Volt páromnak is könnyen összejöttek a gyerekei. Akkor nekünk miért nem sikerült?
Nem mintha bánnám, csak eszembe jutott és kíváncsi vagyok.
2016. aug. 6. 21:19
1/7 anonim válasza:
Lehet pl. RH összeférhetetlenség. Ismertem több családot, ahol az első házasságban nem volt gyerek, a másodikban mindkettőjüknek volt.
2016. aug. 6. 21:25
2/7 anonim válasza:
Egyik barátnőm is csak hosszú próbálkozás után lett terhes az előző párjától, de el is vetélt. Azóta férjhez ment máshoz és mindkét gyerekük elsőre összejött.
2016. aug. 6. 21:26
3/7 anonim válasza:
Elméletben a természet ezt tökéletesen kitalálta. Csak a legjobb,legerősebb utódok fogannak és maradnak meg. Csak sok nőnek sajnos nem jön össze,vagy mindig elvetél stb,és itt vannak erre ezek a hormonok vagy nem tudom mik.
2016. aug. 6. 21:29
4/7 A kérdező kommentje:
Érzelmi háttere is lehet? Babát nagyon szeretten volna, de egy idő után legbelül eltávolodtam az exemtől.
2016. aug. 6. 21:30
5/7 anonim válasza:
Igen, létezik. A családban van egy pár, ahol egyenként rendben vannak, de kettejüknek nem lehet gyereke. Ők örökbefogadtak, már közel 20 éve, ez idő alatt sem lett vér szerinti gyermek.
Ahogy írod, egyfajta genetikai összeférhetetlenség.
2016. aug. 6. 21:39
6/7 anonim válasza:
Igen, van ilyen. Ismerősöméknél is úgy volt, hogy kivizsgálták őket, és egyiküknél sem találtak semmi problémát. Voltak több alkalommal lombik programon is, de az is sikertelen volt. Az orvos is azt mondta nekik, hogy valószínűleg genetikailag nem passzolnak össze. Úgyhogy végül is az örökbefogadás mellett döntöttek.
2016. aug. 7. 11:15
7/7 anonim válasza:
Érzelmi? Az vicces lenne, itt minden a biológiáról szól.
Van összeférhetetlenség, nemcsak genetikai. Van, akinek olyan a hüvelyflórája, h a ffi spermiumai egyszerűen megsemmisülnek, még mielőtt a célba érnének. Aztán másvalakinek a spermiumai meg túlélik azt a hüvelyi környezetet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!