Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy embernek genetikailag csúnya az arca, akkor változtat a helyzetén bármi a plasztikai műtéten kívül?
esetleg valami sminkkel optikailag korrigál 1-2 pontot magán, de ahhoz kell jópár réteg - és akkor meg úgyis mindenki leveszi hogy ronda :/
én eldöntöttem hogy gyűjtök a plasztikai műtétre - hiába kapom meg 1-2 elfogult, jóindulatú baráttól hogy szép vagyok, a gyakorlat nem ezt mutatja.
úgyanis egy pasinak se kellek, csak az agyilag retardáltaknak.
és belenézek a tükörbe nekem is van szemem, hát látom hogy mi az igazság.
Igen!
A kor. Láttam már olyan nőt, aki huszonéves fényképen nagyon nem volt vonzó. És az a nő 50 évesen olyan volt, hogy még le is feküdtem volna vele!
A férfiak pedig nem öregszenek, hanem sármosodnak. Szóval az életkorral sok minden változik. Nameg a fogyás-hízás dologgal is!!! Pl egy nagyon vágott szemű dagi csaj ha lefogy, akkor kikerekedik a szeme, és attól szebb lesz.
Vagy fordítva: Egy fiús arcú lányon jól állhat egy kis pofi-husi. (Utóirat: A sportolás is okozhat egy kis mértékű, és jó eredetű "vizesedést" az arcbőrben. Ez tapasztalat!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!