Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csúnya vagyok?
Sziasztok lányok :)... nekem sajnos nincs valami sok önbizalmam, és azt kérdezném tőletek, hogy szerintetek csúnya vagyok? Ha kéne valamibe változtatnom, mi lenne az? Itt vannak a képek:
Szerintem egy önbizalomhiányos nem készít és rak fel magáról ilyen képeket ide... főleg nem félmeztelen fotót. Ugyan, mi lenne csúnya rajtad?
Egy teljesen átlagos kinézetű srác vagy, a hajadon én kicsit változtatnék, nem tetszik, amikor a szemébe lóg egy fiúnak a haja, de tudom, hogy most ez a divat, úgyhogy nem szóltam semmit sem. A tested jó, biztosan foglalkozol vele, ha nem, akkor tedd azt, de csak ízlésesen dolgozd ki. Összességében nincs veled semmi baj sem.
Szerintem nagyon helyes vagy!
Hogy hogy nincs önbizalmad?! :-O Nem értem...
És ha már Ketteske poént akart csinálni belőle (de nem jött össze) had mondjam el, hogy pont az állad a szexepiled, az a legjobb, legizgalmasabb pont az arcodon!
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!