Kinek mikor lett először pozitív a tesztje? Itt elsősorban nem a 8-9 dpo tesztek érdekelnek, hanem a nemvárt utáni.
Figyelt kérdés
Nemvárt után 2 nappal is nega teszt akkor a baba már felejtős? Vagy van olyan, aki csak később tesztelt pozit?2016. aug. 6. 09:28
11/16 A kérdező kommentje:
Hát, nagyon reménykedek, csütörtökre nem vártam, pénteken még nega volt a teszt, azóta nem teszteltem, majd holnap fogok. Menzi sehol, hő magasan, a melleim is érzékenyek, de kb 3-4 napja mindig azt érzem h megjött, megyek is a mosdóba és semmi, csak átlátszó folyásom van. Szerintetek ez biztató?
2016. aug. 7. 13:58
12/16 anonim válasza:
Mi a helyzet azóta kérdező? Esetleg a teszted képét feltöltenéd?
13/16 anonim válasza:
Kérdező mi a helyzet nálad? Én most pont ugyanilyen helyzetben vagyok, csak én nem tudom, hogy mikor kellene megjönnie. :/ Tegnap óta úgy érzem, hogy meg fog jönni, görcsöl a hasam, fáj a derekam és a mellem, fel vagyok puffadva, de még ma sincs semmi, a hőmérsékletem magas, bár 6 napig 37 volt átlagban, ma reggel pedig "csak" 36,8, de azt gondolom, hogy még ez is elég magas. :/ Nagyon reménykedem, hogy nem fog megjönni!
14/16 A kérdező kommentje:
Jajj, kedvesek vagytok, hogy érdeklődtök. Sajnos nem vagyok/voltam babás. Végül több nap késéssel, de megjött...ez sem az én hónapom.
2016. aug. 18. 14:38
15/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Remélem nálad másképp van, de a derékfájás nálam egyértelműen a menzi jele. 2x voltam várandós és bár fájdogált a pocim menzi szerűen, a derekamat sosem éreztem, pedig többször úgy éreztem , hogy meg akar jönni. Mikor fájdogált a derekam 10 hetesen, akkor már gond volt nálam...
2016. aug. 18. 14:42
16/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Igen, sajnos nekem is megjött. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!